Nieuwe website live

November 2021

We zijn blij met de lancering van onze nieuwe website. We zijn live! Na een paar weken zwoegen presenteren we met trots onze nieuwe identiteit. Antikraak.nl is officieel een feit!

Antikraak.nl is voortgekomen uit Jansen Vastgoedbeheer. Met ruim 20 jaar ervaring in leegstandsbeheer en vastgoedmanagement mogen we onszelf een specialist in de markt noemen. Naast antikraak bieden wij ook tijdelijke verhuur en langere termijnoplossingen in het kader van gebiedsontwikkeling.

Belangrijk in het ontstaansproces van Antikraak.nl is de helderheid over waar wij voor staan. Antikraak.nl is geen standaard leegstandsbeheerder die panden volstopt en achteroverleunend makkelijk geld verdient. Onze tagline vat onze drijfveer mooi samen: wij zorgen voor meerwaarde in leegstaand vastgoed.

Vanuit liefde voor de stad en alle creatieve, bijzondere en innovatieve ondernemers die zich daar in bewegen, brengen wij lege vierkante meters en waardevolle initiatieven bij elkaar. We zoeken naar de ideale mix die meer maakt van de afzonderlijke elementen. Zo wordt leegstand optimaal benut, blijft de stad bruisen en worden eigenaren bovendien compleet ondersteund. Vastgoed met de waarde die het verdient.

Graag bedanken we het team van ditisABC voor hun hulp en snelle schakelen bij het bouwen van de website. Voor ons logo en advies over ons merk zijn we Annet van Mrs Peacock zeer erkentelijk. En last but not least spreken we onze dank uit richting Jos Ahlers, die met ons merkmanifest concreet maakte waar we het allemaal voor doen.

logo antikraak.nl