Vastgoed aanmelden

Meer weten?
Lees over onze kijk op tijdelijk vastgoedbeheer of check de FAQ’s!

Ben je op zoek naar een ruimte? Klik dan hier.

stuur nu een bericht

Wat klanten zeggen

Het team van Antikraak.nl kan snel inspelen op acute situaties, waardoor leegstaande locaties vlot van uitstekende toezichthouders voorzien zijn. Het leegstandsvraag-stuk wordt professioneel opgepakt met een variëteit aan tijdelijke gebruikers.

Floris van Hienen

Gemeente Amsterdam

4/5

Antikraak.nl komt snel in actie en zorgt voor keurige tijdelijke bewoners. Dat is gunstig bij nieuwe verhuur en voor omwonenden. Bovendien levert antikraak verzekeringstechnisch voordeel op. Tijdelijke bewoners zorgen voor een betere dekking!

Maurice Bakker

Bakker Beheer Groep

5/5

Antikraak.nl is een pro-actieve club. Ze realiseren wat ze zeggen.

Het contact is warm, dat vind ik heel positief. Gewoon leuke mensen!

Marieke Böke

Studio Böke

5/5

Het contact met Antikraak.nl is persoonlijk. Bij andere antikraak organisaties ben je een nummer. Je kunt makkelijk wat vragen en er is een grote betrokkenheid bij het pand.

Yuri Yabi Blaak

Elephant Grass

4.5/5

Ook op locaties die moeilijk of ver weg zijn, weet Antikraak.nl de juiste tijdelijke gebruiker te vinden. In het voormalige Coolcat-pand in Venlo werd een kunstenaar geplaatst die zorgde dat de juiste uitstraling behouden bleef.

Magda van Dam

Cool Investments

5/5

De communicatie met Antikraak.nl is helder en de afspraken duidelijk. Ze zijn punctueel en transparant.

Wesley Alloo

Studio Alloo

4.5/5

Met Antikraak.nl weet ik zeker dat de leegstand optimaal en creatief wordt ingevuld. Ik ben verzekerd van een positieve uitstraling en energie in het pand. Bovendien wordt de gebiedsvisie van de locatie meegenomen in de keuze voor de tijdelijke gebruikers. Dat is een groot pluspunt.

Patrick van Riel

4.5/5

Ik werk graag met Antikraak.nl, omdat we weten dat het beheer dan met zorg wordt ingevuld en onze panden tijdig en netjes worden opgeleverd. Het team komt haar afspraken na, denkt praktisch mee over de invulling van de panden en is goed bereikbaar.

John Magielsen

Caransa Groep

4.5/5