Vacature oktober 2022

Oktober 2022


Antikraak.nl zoekt een handige alleskunner (V/X/M) met een aangeboren talent voor sales

De organisatie

Antikraak.nl beheert panden die tijdelijk leegstaan en voorkomt de risico’s van leegstand door tijdelijke gebruikers te plaatsen. Dit doen we met name in Amsterdam en de Randstad, maar ook daarbuiten zijn we actief. Wij werken samen met ZZP-ers, creatieve en/of sociale ondernemers en kunstenaars. Voor ons is  het belangrijk dat met de keuze voor gebruikers meerwaarde ontstaat voor de omgeving.

We hebben de ambitie om te groeien (in de breedste zin van het woord) en daarmee niet per se de grootste, maar wel ondubbelzinnig de allerbeste leegstandsbeheerder van Amsterdam te worden.

Om ons team hierbij te ondersteunen, zijn we op zoek naar een omnitalent met een liefde voor vastgoed en een drive om mooie dingen neer te zetten.


De rol

De functie (32-40 uur) is tweeledig. Ongeveer 50% van de tijd besteed je aan business development, de overige tijd ondersteun je in de operatie.

Business development

Nieuwe klanten spotten, benaderen én binnenhalen, daar loop je warm voor. Je bent een geboren verkoper en weet bij iedere (potentiële) opdrachtgever de juiste tone of voice te vinden. Je denkt na over nieuwe business mogelijkheden en brengt plannen op dat vlak ten uitvoer.

Operations

Je ondersteunt je collega’s bij allerlei operationele taken. Van locatiebezoek, het aansturen van onderhoudspartijen en plaatsen van cilinders tot het werven van pandgebruikers en contracting.


Jouw skillset

Flexibel: ons werkveld is ontzettend dynamisch en onvoorspelbaar. Daar moet je van houden. Een flexibele instelling is daarom een must.

Conceptmatige denker/werker: voor ieder project bedenken we een nieuw, passend projectplan. We zoeken dan ook iemand die graag nadenkt over vernieuwende concepten en bovendien conceptmatig kan werken.

 Gedreven: targets schrikken je niet af, maar wakkeren juist het vuur in je aan. Als jij je tanden ergens inzet, laat je pas los als je bent waar je wil zijn. Je neemt je collega’s in je enthousiasme mee.

Growth mindset: we werken steeds aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering en het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat doen we (onder andere) door te leren van onze ervaringen. Fouten maken bestaat niet!


Wat we vragen

 • Afgeronde HBO-opleiding
 • Aantoonbaar ruime sales ervaring
 • Affiniteit met en kennis van de vastgoedmarkt
 • Commerciële instelling en ondernemersgeest
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Rijbewijs B


Wat we bieden

 • Een gevarieerde baan met veel autonomie in een klein en informeel team
 • Een ruim kantoor nabij Amsterdam Sloterdijk
 • Een competitief salaris met resultaatafhankelijke bonusregeling
 • 30 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met een pensioenregeling en scholingsmogelijkheden
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd


Sollicitatieproces

Van sollicitanten ontvangen we graag voor 1 december 2022 een uitgebreide motivatie en cv (mag ter attentie van Marijn, via marijn@antikraak.nl).

In de eerste en tweede week van december vinden gesprekken plaats met geselecteerde kandidaten. In de derde week van december vinden vervolgens tweede gesprekken plaats, waarna een keuze wordt gemaakt.

De beoogde startdatum is 1 februari 2023.