Vacature maart 2024

Vacature maart 2024


Antikraak.nl zoekt een handige alleskunner (V/X/M) 

De organisatie

Antikraak.nl beheert panden die tijdelijk leegstaan en voorkomt de risico’s van leegstand door tijdelijke gebruikers te plaatsen. Dit doen we met name in Amsterdam en de Randstad, maar ook daarbuiten zijn we actief. Wij werken samen met ZZP-ers, creatieve en/of sociale ondernemers en kunstenaars. Voor ons is  het belangrijk dat met de keuze voor gebruikers meerwaarde ontstaat voor de omgeving.

We hebben de ambitie om te groeien (in de breedste zin van het woord) en daarmee niet per se de grootste, maar wel ondubbelzinnig de allerbeste leegstandsbeheerder van Amsterdam te worden.

Om ons team hierbij te ondersteunen, zijn we op zoek naar een omnitalent met een liefde voor vastgoed en een drive om mooie dingen neer te zetten.


De rol

Jij bent de go to persoon voor álles wat zich in de dagelijkse operatie aandient. Van lokatiebezoek, het aansturen van onderhoudspartijen en plaatsen van cilinders tot het werven van pandgebruikers en contracting. Je zorgt dat we voldoen aan alle eisen die de wet en ons Keurmerk stellen aan onze bedrijfsvoering en houdt onze administratie op orde. Je bent een aanspreekpunt voor tijdelijke gebruikers en opdrachtgevers en ondersteunt je collega’s bij alle voorkomende taken. Soms op kantoor, ook vaak op locatie.


Jouw skillset

Flexibel: ons werkveld is ontzettend dynamisch en onvoorspelbaar. Daar moet je van houden. Een flexibele instelling is daarom een must. Van 9 tot 5 lukt vaak, maar op de momenten dat het niet lukt, zien we je ook graag.

Georganiseerd: het succes van ons bedrijf valt of staat met een strakke organisatie. Jij houdt je hoofd koel en stelt orde op zaken. Je hebt oog voor detail en werkt secuur. Vergeten wij iets? Jij herinnert ons er wel aan!

Pro-actief: je bent een zelfstarter en zit niet graag stil. Je ziet waar werk ligt en hebt niemand nodig om jou in beweging te krijgen. Energie is jouw middle name, fijn dat je ons in je go-get-modus meeneemt. Zie je dingen die beter kunnen? Nice, dan heb je vast ook al een plan bedacht om dat aan te vliegen.

Teamspeler: jij weet dat je samen verder komt dan alleen. Je betrekt je collega’s waar dat nodig is en springt op andere vlakken bij. We hebben niks tegen einzelgängers, maar in ons team passen die op dit moment niet. Dans je graag achter je bureau? Communiceer je bij vlagen in memes? Ga je in gesprekken graag de diepte in? Mooi! Dan kan het bijna niets anders dan een match zijn!

Handig: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Jij draait net zo makkelijk een presentatie in elkaar als een sifon op een afvoer. Digitale en fysieke tools schrikken je niet af, wat je niet weet of kent maak je je graag eigen.

 

Wat we vragen

  • Aantoonbaar relevante werkervaring
  • Minimaal 3 dagen beschikbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Rijbewijs B
  • Kennis van Airtable of vergelijkbare tools is een pré


Wat we bieden

  • Een gevarieerde baan met veel autonomie in een klein en informeel team
  • Een ruim kantoor nabij Amsterdam Sloterdijk
  • 30 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met een pensioenregeling en scholingsmogelijkheden
  • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd


Sollicitatieproces

Van sollicitanten ontvangen we graag voor 1 april 2024 een uitgebreide motivatie en cv (mag ter attentie van Marijn, via marijn@antikraak.nl).

In de eerste en tweede week van april vinden gesprekken plaats met geselecteerde kandidaten. In de derde week van april vinden vervolgens tweede gesprekken plaats, waarna een keuze wordt gemaakt.

De beoogde startdatum is 1 mei 2024.