Evenementagenda Antikraak.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zeilen van vrijheid: expositie Vony Razom

2 december 2022 - 23 december 2022

Oekraïens fotografen duo Vony Razom exposeert met kunstwerken over Oekraïne. De opbrengst van de expositie en veiling van de werking komen ten goede aan Stichting Zeilen Van Vrijheid (The Sails of Freedom Foundation). Deze in Nederland geregistreerde non-profitorganisatie levert  sinds maart 2022 medische benodigdheden en ambulances aan Oekraïne, om de mensen aldaar te ondersteunen.

Gegevens

Begin:
2 december 2022
Einde:
23 december 2022
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.instagram.com/vony_razom/ 

Organisator

Zeilen van Vrijheid
Bekijk de site van Organisator

Locatie

(S)maakkwartier
Van Boshuizenstraat 560
Amsterdam, 1082 BA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in het voormalige rechtbankcomplex is voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het voormalige rechtbankcomplex.

Gedurende het verblijf in het voormalige rechtbankcomplex dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

Er is cameratoezicht in het voormalige rechtbankcomplex. Camerabeelden worden gedurende een redelijke periode bewaard, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien Antikraak.nl daartoe aanleiding ziet, worden camerabeelden aan de politie ter beschikking gesteld.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.