Evenementagenda Antikraak.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studio 307: student presentaties

17 september - 26 september

Gratis

Studio 307 is een fotografische opleiding onder leiding van Milan Gies. 28 getalenteerde fotografen die onder zijn leiding aan hun eigen serie hebben gewerkt, exposeren in de Bibliotheek.

Meer info en aanmelden via studio-307.nl/werk-van-studenten.

Beeld: Milan Gies

Gegevens

Begin:
17 september
Einde:
26 september
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://studio-307.nl/werk-van-studenten/

Organisator

Studio 307
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Voormalige rechtbank – Bibliotheek
Parnassusweg 220
Amsterdam, 1076 AV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0643214086
Bekijk de site van Locatie

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in het voormalige rechtbankcomplex is voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het voormalige rechtbankcomplex.

Gedurende het verblijf in het voormalige rechtbankcomplex dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

Er is cameratoezicht in het voormalige rechtbankcomplex. Camerabeelden worden gedurende een redelijke periode bewaard, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien Antikraak.nl daartoe aanleiding ziet, worden camerabeelden aan de politie ter beschikking gesteld.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.