Evenementagenda Antikraak.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingsweekend

14 oktober 2022 - 16 oktober 2022

Gratis
expositieruimte smaakkwartier

(S)maakkwartier gaat open en het wordt een waar feest! Met muziek, zang en dans, kunst uit de hele wereld en allerlei activiteiten.

Meld je aan via: antikraak.nl/opening-smaakkwartier

Gegevens

Begin:
14 oktober 2022
Einde:
16 oktober 2022
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
antikraak.nl/opening-smaakkwartier

Organisator

Antikraak.nl
E-mail
info@antikraak.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

(S)maakkwartier
Van Boshuizenstraat 560
Amsterdam, 1082 BA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in het voormalige rechtbankcomplex is voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het voormalige rechtbankcomplex.

Gedurende het verblijf in het voormalige rechtbankcomplex dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

Er is cameratoezicht in het voormalige rechtbankcomplex. Camerabeelden worden gedurende een redelijke periode bewaard, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien Antikraak.nl daartoe aanleiding ziet, worden camerabeelden aan de politie ter beschikking gesteld.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.