Evenementagenda Antikraak.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

kunstRUIM: groepstentoonstelling

5 november - 13 november

Gratis
Recht op Kunst! heeft als doel om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het werk van professionele kunstenaars en hun artistieke visie. Dit gebeurt door een expositie en een uitgebreid randprogramma.Op de expositie tonen de 48 Amsterdamse professioneel beeldend kunstenaarsgevarieerd werk: schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk, installaties, keramiek, mixed media en fotografie.Bezoekers worden daarnaast uitgedaagd om zelf kunst te maken en te beleven via een uitgebreid randprogramma. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan mensen die niet zo snel met kunst in aanraking komen: nieuwkomers, ouderen, jongeren of mensen met een kleine portemonnee. Er zijn diverse workshops, art talks en art walks waar iedereen aan mee kan doen.De toegang en de deelname aan het randprogramma is gratis.
Recht op Kunst is voor publiek toegankelijk van 5-13 november van 11.00 -17.00 uur (maandag 7 en dinsdag 8 november gesloten).
Meer informatie en inschrijven voor het randprogramma kan via https://www.kunstruim.amsterdam/recht-op-kunst/
kunstRUIM werkt tijdens dit evenement samen met diverse maatschappelijke organisaties en andere partners op de Zuidas en wordt ondersteund door Stadsdeel Zuid en de Zuidas. kunstRUIM is een platform voor Amsterdamse professioneel beeldend kunstenaars en heeft ten doel hun kunst laagdrempelig toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Gegevens

Begin:
5 november
Einde:
13 november
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.kunstruim.amsterdam/recht-op-kunst/

Organisator

kunstRUIM
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Voormalige rechtbank – Zittingszaal + Bibliotheek
Parnassusweg 220
Amsterdam, 1076 AV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in het voormalige rechtbankcomplex is voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het voormalige rechtbankcomplex.

Gedurende het verblijf in het voormalige rechtbankcomplex dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

Er is cameratoezicht in het voormalige rechtbankcomplex. Camerabeelden worden gedurende een redelijke periode bewaard, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien Antikraak.nl daartoe aanleiding ziet, worden camerabeelden aan de politie ter beschikking gesteld.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.