Evenementagenda Parnassusweg 220

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Astrid Hermes: If walls could talk – expositie

7 oktober

Expositieweekend volgend op de werkperiode juli, waarbij door middel van workshops verhalen en beelden naar boven zijn gehaald bij buurtbewoners die zich in de loop der jaren binnen de muren van de rechtbank hebben afgespeeld.

Geïnitieerd en vormgegeven door Astrid Hermes (1969, Amsterdam). Zie ook hier.

Gegevens

Datum:
7 oktober
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.astridhermes.com

Organisator

Astrid Hermes
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zittingszaal
Parnassusweg 220
Amsterdam, 1076 AV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in het voormalige rechtbankcomplex is voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het voormalige rechtbankcomplex.

Gedurende het verblijf in het voormalige rechtbankcomplex dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

Er is cameratoezicht in het voormalige rechtbankcomplex. Camerabeelden worden gedurende een redelijke periode bewaard, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien Antikraak.nl daartoe aanleiding ziet, worden camerabeelden aan de politie ter beschikking gesteld.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.