Evenementagenda Parnassusweg 220

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Ies Noordhoek: overzichtstentoonstelling

Zittingszaal Parnassusweg 220, Amsterdam

Ies Noordhoek, Every face is on a hidden place Als beeldend kunstenaar heeft Ies Noordhoek al sinds zijn opleiding een voorliefde voor re-invention. Vanuit nieuwsgierigheid ontwikkelt Noordhoek in uiteenlopende disciplines als fotografie, tekenen en ruimtelijk werk een bijzondere serie one-offs, waarbij ongrijpbare zeggingskracht de constante is. Door zijn structurele drang om nieuwe wegen, materialen, technieken ... Meer lezen

Gratis

Sandberg Instituut: afstudeerpresentaties

Zittingszaal + Bibliotheek Parnassusweg 220, Amsterdam

Studenten van het Sandberg Instituut, een kleine master-onderwijsinstelling (kunstacademie) exposeren hun afstudeerwerk. Verwacht installaties, sculpturen/objecten en performances.

If walls could talk: werkperiode

Zittingszaal Parnassusweg 220, Amsterdam

Project door fotograaf Astrid Hermes, voortgekomen uit een persoonlijke ervaring. Het is een verhaal zoals vele andere die zich in de loop der jaren binnen de muren van de rechtbank hebben afgespeeld. De enige gemene deler is het gebouw, stille getuige van alle mensen die erdoorheen zijn gelopen, die over zijn vloeren hebben gelopen, naar ... Meer lezen

Gerard Spaan: solo tenstoonstelling

Zittingszaal Parnassusweg 220, Amsterdam

Expositie bestaande uit een vrijstaande open constructie waarin zowel platte als 3D kunstwerken worden opgenomen, naast verschillende vrijstaande beelden. Verlichting is een belangrijk onderdeel van de tentoonstelling. Inhoudelijk is het werk poëtisch/historisch met een vleugje politiek.

Studio 307: student presentaties

Bibliotheek Parnassusweg 220, Amsterdam

Studio 307 is een fotografische opleiding onder leiding van Milan Gies. Zijn studenten presenteren hun werk.

kunstRUIM: groepstentoonstelling

Zittingszaal + Bibliotheek Parnassusweg 220, Amsterdam

kunstRUIM is een platform voor Amsterdamse professionele beeldend kunstenaars.

Elsbeth Struijk van Bergen: overzichtstentoonstelling

Zittingszaal Parnassusweg 220, Amsterdam

De in Amsterdam Zuid opgegroeide fotograaf werkt ik sinds de jaren '90 aan series autonome geënsceneerde portretten. In samenwerking met curator Iris Dik wordt 25 jaar werk getoond.

Gratis

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in het voormalige rechtbankcomplex is voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het voormalige rechtbankcomplex.

Gedurende het verblijf in het voormalige rechtbankcomplex dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

Er is cameratoezicht in het voormalige rechtbankcomplex. Camerabeelden worden gedurende een redelijke periode bewaard, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien Antikraak.nl daartoe aanleiding ziet, worden camerabeelden aan de politie ter beschikking gesteld.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.