Eventagenda (S)maakwartier

oktober 2022
okt 14
14 oktober 2022

Graag nodigen we je uit voor de officiële opening van (S)maakkwartier! Kijk rond in het pand, maak kennis met de ondernemers, dompel je onder in kunst vanuit de hele wereld en ervaar de verschillende mogelijkheden van de prachtige zalen die het pand rijk is.

Gratis

Check hier de eventagenda van de Voormalige rechtbank.

Voorwaarden

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. De inhoud van de programmering is volledig in handen van de deelnemende partijen. Antikraak.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de geprogrammeerde tentoonstellingen en/of exposities.

Het verblijf van de bezoeker in (S)maakkwartier voor eigen rekening en risico.

Antikraak.nl is niet aansprakelijk voor door de bezoeker geleden zaaks- en/of gevolgschade of aan de bezoeker toegebracht letsel gedurende het bezoek aan het gebouw of het perceel.

Gedurende het verblijf in het gebouw dient de bezoeker zich in overeenstemming met de openbare orde, de goede zeden en de regels van fatsoen te gedragen.

De bezoeker dient zich bij binnenkomst te registreren middels het daartoe aangewezen systeem. De verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de veiligheid in het pand en vernietigd nadat het event ten einde is.

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die zij/hij toebrengt aan het pand en de daar aanwezige spullen.