Contact ons

Meer weten?
Lees over onze kijk op tijdelijk vastgoedbeheer.

Meteen aanmelden voor een antikraak werkruimte? Klik hier.

stuur nu een bericht

Wat klanten zeggen

Het team van Antikraak.nl kan snel inspelen op acute situaties, waardoor leegstaande locaties vlot van uitstekende toezichthouders voorzien zijn. Het leegstandsvraag-stuk wordt professioneel opgepakt met een variëteit aan tijdelijke gebruikers.

Floris van Hienen

Gemeente Amsterdam

4/5

Antikraak.nl komt snel in actie en zorgt voor keurige tijdelijke bewoners. Dat is gunstig bij nieuwe verhuur en voor omwonenden. Bovendien levert antikraak verzekeringstechnisch voordeel op. Tijdelijke bewoners zorgen voor een betere dekking!

Maurice Bakker

Bakker Beheer Groep

5/5

Antikraak.nl voldoet aan de strenge eisen van het KLB. Werkprocedures, contracten en wijze van beheren voldoen aan de beoordelingsrichtlijn. Transparantie, privacy en veiligheid zijn in het toelatingsonderzoek duidelijk aangetoond.

Peterjan Rijs

SKW Certificatie

5/5

Antikraak.nl is een pro-actieve club. Ze realiseren wat ze zeggen.

Het contact is warm, dat vind ik heel positief. Gewoon leuke mensen!

Marieke Böke

Studio Böke

5/5

Het contact met Antikraak.nl is persoonlijk. Bij andere antikraak organisaties ben je een nummer. Je kunt makkelijk wat vragen en er is een grote betrokkenheid bij het pand.

Yuri Yabi Blaak

Elephant Grass

4.5/5

Ook op locaties die moeilijk of ver weg zijn, weet Antikraak.nl de juiste tijdelijke gebruiker te vinden. In het voormalige Coolcat-pand in Venlo werd een kunstenaar geplaatst die zorgde dat de juiste uitstraling behouden bleef.

Magda van Dam

Cool Investments

5/5

De communicatie met Antikraak.nl is helder en de afspraken duidelijk. Ze zijn punctueel en transparant.

Wesley Alloo

Studio Alloo

4.5/5

Ik werk graag met Antikraak.nl, omdat we weten dat het beheer dan met zorg wordt ingevuld en onze panden tijdig en netjes worden opgeleverd. Het team komt haar afspraken na, denkt praktisch mee over de invulling van de panden en is goed bereikbaar.

John Magielsen

Caransa Groep

4.5/5