Antikraak Werkruimte

Dus je bent op zoek naar een werkruimte en op Antikraak.nl terecht gekomen. Nice!

We leggen je graag uit wat antikraak is, welke mogelijkheden er zijn en hoe je je kunt inschrijven voor een werkplek.

Antikraak werkruimte
Residency overnachting

Artist-in-residency Curaçao

In de zon je kunstpraktijk verder uitdiepen, netwerken en bijdragen aan een goed doel? Dat kan tijdens een residency in Punda, het hartje van Willemstad.

Lees alles over dit bijzondere project, de voorwaarden en de aanvraagprocedure.

Nadelen van antikraak

Om maar met het slechte nieuws te beginnen: de nadelen.

We weten op voorhand nooit hoe lang we een bepaald pand mogen beheren. Naast die tijdelijkheid komt er dus ook onzekerheid bij kijken.

Er “mankeert” meestal wat aan. Dat kan esthetisch zijn (met andere woorden: het pand ziet er niet uit 😉), maar ook te maken hebben met voorzieningen. Niet alles werkt meer naar behoren of bepaalde zaken werken helemaal niet. De eigenaar kan er voor kiezen de verwarmings-installatie, airco of liften uit te schakelen om kosten te besparen.

Het is goed je te realiseren dat wanneer er mankementen ontstaan, dit niet altijd opgelost wordt op de manier die je het liefste zou zien. Onderhoud is beperkt. Daar moet je tegen kunnen.

In je antikraak werkruimte kan het goed toeven zijn, maar het wordt nooit echt helemaal van jou 🙃 Wij hebben bijvoorbeeld een sleutel van je ruimte voor calamiteiten. Ook kan het pand bezocht worden door of namens de eigenaar, of kan de eigenaar aanwijzingen geven over het gebruik (bijvoorbeeld met betrekking tot de indeling).

Voordelen van antikraak

Er is ook goed nieuws! De voordelen! 🎉

In vergelijking met reguliere huur betaal je voor antikraak weinig. De vergoeding die je betaalt is afhankelijk van locatie, formaat en staat en ligt doorgaans ergens tussen €200,- en €400,- per maand.

 Wij bieden ruimtes aan in spannende, mooie, unieke gebouwen, die normaliter niet toegankelijk of onbetaalbaar zijn. Denk aan scholen, rechtbanken of musea. En wacht dacht je van een zwembad, of een mortuarium? 👹

Er geldt een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. Dat geeft flexibiliteit die bijvoorbeeld voor startende ondernemers goed kan werken.

Yes, het kan voorkomen dat je vaak moet verhuizen (toch stiekem nog een nadeel). Maar ieder einde is een nieuw begin, een nieuwe kans om gelijkgestemden te ontmoeten en elkaar te kruisbestuiven. Wij vullen de door ons beheerde panden niet lukraak, maar brengen heel bewust mensen bij elkaar waarvan wij denken dat de som meer is dan de afzonderlijke delen. En zo ontstaat (syn)ergie 💖 Perk!

Meer weten?

Check de FAQ’s!

Gelijk inschrijven?

(S)maakkwartier
geeft je de ruimte

Zaalverhuur vanaf een weekend tot een maand. Voor lessen, workshops, voorstellingen, exposities en bijeenkomsten.

Iets te delen?

In een prachtig gebouw in Amsterdam Zuid krijg je letterlijk de ruimte om jouw ideeën in een unieke expositieruimte een podium te geven.
229 Posts
2.5K Followers

Antikraak

Leegstandsbeheer met 💚 voor de stad. Residency HET PUNT op Curaçao.

Op de valreep voor het weekend delen we graag nog deze écht grote winkelruimte (lees: >300 m2) in het immer gezellige Reeuwijk. Lekker centraal gelegen in Reeuwijk Dorp 👍

Uitermate geschikt voor het beoefenen én exposeren van kunst, een vintage winkel of als oefenruimte voor toneel bijvoorbeeld.

Heb je grootse plannen? Zoek je de ruimte? En heb je graag wat aanloop van publiek? Dan zou dit wel eens the place for you kunnen zijn 🥂

Meld je aan (link in bio, dit hoeft maar 1x) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl. Onderwerp (je raad het al): Reeuwijk.

Fijn weekend 🌞

#reeuwijk #reeuwijkdorp #reeuwijkseplassen #reeuwijksehout #bodegravenreeuwijk #werkruimte #atelier #zuidholland #gouda #goudakunst #waddinxveen #waddinxveensekunstkring #bodegraven #gemeentebodegravenreeuwijk
Wij bieden kunstenaars een residency aan in Willemstad, Curaçao ☀️ HET PUNT - creative hub geeft kunstenaars letterlijk de ruimte om ongestoord te creëren en verbinden.

In de maanden juli-september draaien we een pilot en bieden we het verblijf extra voordelig aan! Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Meld je meteen aan en ontvang de details en aanvullende voorwaarden voor deze zeer scherpe vroegboekkorting 💃

Meer info vind je op onze website (link in bio). Hier vind je ook het aanvraagformulier.

#curacao #willemstad #willemstadcuraçao #kunst #kunstenaar #kunstenaars #kunstenares #residency #artistinresidence #artistinresidency #vakantie #werkvakantie #korting #vroegboekkorting #punda #amsterdam #denhaag #artist #artists #artistsoninstagram #artopportunity #artistopportunity #artresidency #hetpunt #hetpuntcreativehub #hetpuntresidency
Edit: de woonplek is vergeven. Aanmelden voor een residency is wel mogelijk 😀

✨ Bijzonder project ✨ We zoeken een verantwoordelijke, betrokken en avontuurlijke bewoner (> 28 jaar) voor een pand in Willemstad, Curaçao! 

In een voormalig hotel kunnen we een woonruimte aanbieden voor onbepaalde tijd. Het betreft een ruimte van ongeveer 30 m2 met eigen sanitair. De keukenvoorziening wordt gedeeld. 

Het pand wordt als locatie voor artists-in-residence gebruikt. Dat betekent dat er verschillende atelier- en overnachtingsruimtes in gebruik zijn bij wisselende kunstenaars. Als “vaste” bewoner hou je een oogje in het zeil en meld je eventuele mankementen of andere opvallende zaken. Ook verleen je indien nodig toegang aan bijvoorbeeld onderhoudspartijen. 

De ruimte wordt kosteloos in gebruik gegeven. Je betaalt wel een waarborgsom van €450,-. 

Om in aanmerking te komen:

1. Meld je je eenmalig aan via ons aanmeldformulier: https://bit.ly/antikraakwoonruimte
Als we je gegevens al hebben, kun je deze stap overslaan.

2. Stuur je een uitgebreide motivatie naar info@antikraak.nl, onderwerp “Woonruimte Curaçao”. We lezen graag waarom je voor deze plek in aanmerking wilt komen, maar ook waarom je er geschikt voor bent, wat jouw toegevoegde waarde is voor dit specifieke project, welke ervaring je eventueel al hebt en hoe je gaat voorzien in je levensonderhoud.

Meer info over het project lees je op onze site, link in bio.
In Amsterdam Oost verwachten we een zeer mooi werkplekje voor een persoon met weinig spullen 🤓

Werk je alleen, heb je naast je bureau en laptop niets nodig en ben je bovendien verantwoordelijk en opgeruimd? Dan hebben wij een bijzondere én betaalbare plek voor je!

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@antikraak.nl. Vergeet niet ons aanmeldformulier in te vullen (link in bio. Dit hoeft maar 1x, dus als je het al eens gedaan bent, hoeft het niet nog eens).

Photo credit: @lee_campbell 

#amsterdam #amsterdamoost #kantoor #kantoorruimte #kantoorplek #kantoorruimteamsterdam #kantooramsterdam #antikraakkantoor #antikraakkantoorruimtes #antikraakamsterdam #freelance #freelancer #freelancerlife #zzp #zzper
We zijn super enthousiast over dit nieuwe project op Curaçao! Kunstenaars opgelet! We bieden de mogelijkheid tot een residency in Willemstad💗 In HET PUNT - creative hub kunnen kunstenaars een aantal weken ongestoord werken en genieten van de zon.

Check de info op onze site, link in bio 🥳 Ayo!

#kunst #kunstenaar #kunstenaars #residency #artistinresidence #artistinresidency #curacao #willemstad #punda #hetpunt #hetpuntcreativehub #hetpuntresidency
Hi-ha-Haarlem! We hebben hier meerdere kantoorruimtes in een bedrijfsverzamelgebouw in Delftwijk!

Tussen 18 en 30 m2. Gratis parkeren op straat. En leuke andere ondernemers in de buurt. Win-win-win. Oh en zeiden we al: betaalbaar?

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@antikraak.nl. Zorg dat je ons aanmeldformulier hebt ingevuld, 1x is genoeg 😀

#werkruimte #werkruimtehaarlem #kantoor #kantoorhaarlem #kantoorruimte #kantoorruimtehaarlem #antikraakwerkruimte #antikraakwerken #antikraakhaarlem
We are hiring!! We hebben plek voor een handig omnitalent 🤩 

Check de vacature op onze site, link in bio!

#vacature #vacatures #vacaturealert #amsterdam #vacaturevrijdag
Joehoe! We hebben een mooie, grote werkruimte in Noord beschikbaar! Zes werkplekken + een open keuken. Deze plek is niet geschikt voor retail, het geven van lessen of het ontvangen van groepen.

Zie je jezelf hier werken? Stuur dan een mailtje naar info@antikraak.nl. Zorg ook dat je ons aanmeldformulier hebt ingevuld (dat hoeft maar één keer, link in bio).

#amsterdam #amsterdamnoord #werkruimte #werkplek #kantoorruimte #antikraak #antikraakwerken #antikraaknl
Den Haag! We hebben nog een paar werkplekjes! 

Centraal gelegen, grote ruimtes, inclusief internet en parkeerplaats💥  Grote bonus: de andere, leuke mensen die hier werken. Gezelligheid!

Meld je nu aan via link in bio en kom volgende week al bezichtigen 😀

#denhaag #denhaagbezuidenhout #bezuidenhout #werkruimte #werkruimtedenhaag #antikraakwerkruimte #antikraakwerkplek #antikraak #antikraaknl
We krijgen een paar grote werkruimtes in Amsterdam Zuid, tussen 100 en 150 m2 (ongeveer). Hier plaatsen we graag kunstenaars en professionele creatieven.

Als je interesse hebt, lezen we dat graag in korte motivatie (info@antikraak.nl). Zorg ook dat je ons aanmeldformulier hebt ingevuld 😀

#werkruimte #werkruimteamsterdam #antikraakwerkruimte #antikraak #antikraaknl #antikraakwerken
Wij verwachten meerdere loodsen in Amsterdam! Zoek je de ruimte? Hebben we!

In aanmerking komen?

✔️ Zorg dat je ons aanmeldformulier hebt ingevuld (link in bio). Één keer invullen is voldoende.
✔️ Stuur een mailtje naar marijn@antikraak.nl met een korte motivatie 🫶

#loods #loodsamsterdam #werkruimte #amsterdam #werkruimteamsterdam #antikraak #antikraakamsterdam #antikraakwerken #antikraaknl

Photo credit: @zacfergusson
Jawel hoor! Mooie grote werkruimtes in Amsterdam Zuid 🤩 

Nabij uitvalswegen, met parkeerplaats (op basis van beschikbaarheid) en startend bij 70 m2. Nice!

Dit pand is niet geschikt voor verven, sprayen en andere activiteiten die spetteren of vervuilen 😅

Aanmelden doe je door NU een mailtje te sturen naar info@antikraak.nl. Zorg dat we je gegevens hebben via ons aanmeldformulier (link in bio, 1x invullen is genoeg).

De ruimtes zijn per direct beschikbaar!

#werkruimte #werkruimteamsterdam #antikraakwerkruimte #kantoor #kantoorruimte #amsterdam #amsterdamzuid #antikraaknl
We hebben nog een paar werkplekken beschikbaar in Den Haag Bezuidenhout 😀 Voor freelancers, starters, creatieven en kleine ondernemingen.

Er zijn ruimtes van verschillende formaten en prijzen, dus voor de meesten wat wils ✔️

Interessant? Meld je dan aan, als je dit nog niet gedaan hebt (link in bio) en stuur een kort mailtje naar info@antikraak.nl!

#denhaag #werkruimtedenhaag #bezuidenhout #werkruimte #kantoorruimte #werkplek #antikraak #antikraakwerkruimte #antikraaknl
We hebben nog een paar plekjes in Woerden!

✔️ Representatieve kantoorruimte 
✔️ Parkeren op eigen terrein
✔️ Inclusief opslagruimte 
✔️ Andere ondernemers in de buurt 
✔️ Zeer lage maandlasten

Klinkt goed, toch? Meld je (eenmalig) aan (via link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl 🫶

#woerden #woerdencity #woerdendichtbij #woerdencentrum #woerdengaatdoor #werkruimte #kantoorruimte #kantoor #antikraak #antikraakwerken #antikraaknl
Het (S)maakkwartier sluit na anderhalf jaar haar deuren. Deze prachtige Balinese deuren (275 x 217) zoeken nog een nieuw onderkomen.

Meer weten? Neem contact op met @lalikamsterdam 

#smaakkwartier #lalik #balinesedecor #amsterdam #antikraaknl
Ondernemend Woerden, opgelet! We hebben nog een paar kantoorruimtes beschikbaar in een representatief kantoorpand nabij uitvalswegen. Mét parkeerplaats en leuke andere ondernemers.

Heb je je al bij ons aangemeld (link in bio)? Mooi! Dan hoef je alleen nog maar een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl!

#werkruimte #kantoorruimte #kantoor #kantoorplek #antikraak #antikraakwerken #antikraakwoerden #werkruimtewoerden #werkenwoerden #ondernemendwoerden #woerden #woerdencity #woerdendichtbij #woerdengaatdoor #woerdenhotspot #woerdenbruist #stadshartwoerden #woerdencreatief #indebuurtwoerden #antikraaknl
Oh oh Den Haag! We verwachten eind december meerdere werkplekken in een mooi kantoorpand in Bezuidenhout, tussen Centraal en Laan van NOI in.

ZZP-er, kleine onderneming, professioneel kunstenaar of creatief ondernemer? Deze plekken zijn voor jullie!

Meld je eenmalig aan via ons aanmeldformulier (link in bio) en stuur een korte motivatie naar info@antikraak.nl. 

#werkruimte #kantoorruimte #kantoor #werkplek #studio #atelier #denhaag #antikraakdenhaag #antikraakwerken #antikraak #antikraaknl #werkruimtedenhaag #bezuidenhout
Joehoe! We verwachten tussen nu en begin januari meerdere GROTE werkruimtes in Amsterdam Noord.

Het gaat om plekken van 100 - 350 m2. Vanwege het formaat en aanvullende services zijn de kosten voor deze ruimtes hoger dan gemiddeld bij antikraak.

Je hiervoor aanmelden? Dat doe je door:

1. Ervoor te zorgen dat je ons aanmeldformulier hebt ingevuld (link in bio). Dat doe je eenmalig, dus als je dit al hebt gedaan, hoeft het niet opnieuw.
2. Een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl. Vermeld hier ook in hoeveel m2 je nodig hebt en wat je budget is. 

#werkruimte #kantoorruimte #studio #atelier #noord #amsterdamnoord #amsterdam #antikraak #antikraakwerken #antikraakamsterdam #antikraaknl
NOORD! We verwachten meerdere zeer fraaie en grote werkruimtes in de IJplein en Vogelbuurt ❤️

Het gaat om units in een bedrijfsverzamelgebouw van 200 m2 tot 400 m2 🤤

De ruimtes zijn niet geschikt voor het geven van lessen of het ontvangen van groepen mensen, omdat ze geen eigen opgang hebben.

Je meld je aan door een motivatie te mailen naar info@antikraak.nl. Zorg er ook voor dat je ons aanmeldformulier (link in bio) hebt ingevuld. Dat hoeft maar één keer.

#amsterdam #amsterdamnoord #werkruimte #werkplek #studio #kantoor #atelier #antikraak #antikraakwerken #antikraaknl
Zei er iemand groot? 

We verwachten een ruimte van ruim 700 m2 in Noord. Het gaat om een grote open ruimte en meerdere aangrenzende kamers. Nice!!

De ruimte is niet geschikt voor het geven van lessen of het ontvangen van groepen.

Om je aan te melden voor deze ruimte:

1. Vul je ons aanmeldformulier in (link in bio). Dit hoef je trouwens maar 1x te doen, dus als je het al eerder gedaan hebt, ga naar stap 2 😀
2. Stuur een mailtje naar info@antikraak.nl met je plannen en een korte motivatie.

#werkruimte #werkplek #kantoor #kantoorruimte #studio #atelier #creativespace
❤️
Kunst, kleding en koffie (in een notendop): (S)maakkwartier opent haar deuren op 6 & 7 oktober 💕 

@lalikamsterdam @elisabethtijssen @nanettewhitney @daphnejonas_leatherdesigns
We hebben een GROTE opslagruimte beschikbaar in Amsterdam Buitenveldert.

Het gaat om een onverwarmde ruimte van ca 200 m2, met deels hoog plafond. 

Klinkt goed? Zorg dan dat je je (eenmalig) hebt aangemeld via ons formulier (link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl 👍

Notabene: de foto laat niet de aangeboden ruimte zien, maar dient als voorbeeld.

#opslag #opslagruimte

Photo credit: Marten Björk
We verwachten werkruimtes in Woerden 🎉

Het gaat om plekken in een goed onderhouden kantoorgebouw, gelegen op een bedrijventerrein nabij uitvalswegen.

We kunnen hier meerdere (creatieve) ondernemers een plek aanbieden. Belangrijke voorwaarden is dat hun werkzaamheden schoon zijn. Dat wil zeggen: de ruimtes zijn minder geschikt voor activiteiten die spetters, vegen of vlekken veroorzaken, tenzij uitgebreide voorzorgsmaatregelen worden genomen om blijvende verandering aan het gebouw te voorkomen.

Klinkt goed? Laat het ons weten door een korte motivatie te sturen (info@antikraak.nl) met als onderwerp "Werkruimte Woerden". Zorg ervoor dat je ons aanmeldformulier hebt ingevuld (link in bio, 1x invullen is voldoende). Motivaties zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen en vice versa.

#woerden #werkruimte #kantoorruimte #kantoor #werkplek #studio #atelier #utrecht
Werkruimtes in Buitenveldert ☀️

We verwachten een aantal werkplekken in de buurt van het Amstelpark. Van ongeveer 40m2 tot 80m2. De ruimtes bevinden zich in een pand waar zowel gewoond als gewerkt wordt. 

De ruimtes zijn bijvoorbeeld geschikt voor kantoorwerkzaamheden en schoonwerkende kunstenaars. Vanwege de gecombineerde gebruiksfunctie is het hier niet mogelijk om een winkel te beginnen of andere activiteiten te ontplooien waarbij er veel in- en uitloop is.

Klinkt goed? Nice! Je komt in aanmerking door je aan te melden (link in bio), als je dat nog niet gedaan hebt én een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl, met als onderwerp "Werkruimte Buitenveldert".

#werkruimte #kantoorruimte #werkplek #kantoor #atelier #studio
Op zoek naar expositieruimte? Hebben we! Check de links in bio 🎉

#expo #expositieruimte #tentoonstelling #tentoonstellingsruimte #zaalhuur #zaalhuuramsterdam 

Photo credit: Thuyen Ngo
Medio juli krijgen we een grote opslagruimte beschikbaar net buiten Lelystad. De ruimte bevindt zich nabij uitvalswegen. Het pand heeft geen roldeuren en is niet geschikt voor klussen. Een combinatie met kantoor is wel mogelijk.

Aanmelden voor deze ruimte doe je door:

1. Je eenmalig aan te melden via ons aanmeldformulier (link in bio).
Als we je gegevens al hebben, kun je deze stap overslaan.

2. Een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl, onderwerp “Opslagruimte Lelystad”. 

***

From mid-July on we will have a large storage space available just outside of Lelystad. The space is located near highways. The building has no roller doors and is not suitable for tinkering and the like. A combination with an office is possible.

You can apply for this space by:

1. Registering once via our registration form (link in bio).
If we already have your details, you can skip this step.

2. Sending a short motivation to info@antikraak.nl, subject “Opslagruimte Lelystad”.

#werkruimte #werkplek #opslag #kantoor #kantoorruimte #opslagruimte #lelystad #antikraak #antikraaknl #storage #storagespace #office #officespace 

Photo credit: Mediocre Studio
Op korte termijn hebben we meerdere opslagruimtes beschikbaar in de buurt van Amstelstation.

Er zijn ruimtes van verschillende formaten. Er zijn zo goed als GEEN voorzieningen. Elektra/gas zijn niet aanwezig. Dat geldt ook voor stromend water. Een simpele toiletvoorziening komt er wel.

Aanmelden voor een opslag doe je door:

1. Je eenmalig aan te melden via ons aanmeldformulier (link in bio).
Als we je gegevens al hebben, kun je deze stap overslaan.

2. Een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl, onderwerp “Opslagruimte Oost”. Vermeld daarbij hoeveel m2 je zoekt en wat je budget (bij benadering) is. 

***

In the short term we have several storage spaces available near Amstel station.

There are spaces of different sizes. There are as good as NO amenities. Electricity/gas are not available. The same goes for running water. There will be a simple toilet facility.

You can apply for a storage by:

1. Registering once via our registration form (link in bio).
If we already have your details, you can skip this step.

2. Sending an email to info@antikraak.nl (subject "Opslagruimte Oost"). State how many m2 you are looking for and what your budget is (approximately).

#opslag #opslagruimte #amsterdam #amsterdamoost #antikraak #antikraaknl #storage #storagespace

Image credit: @3apples_mak
Binnenkort verwachten we meerdere werkplaatsen/loodsen in Amsterdam Oost, in de buurt van metrostation Spaklerweg.⁣
⁣
De loodsen komen in verschillende vormen en maten. Zeer geschikt voor de serieuze klusser, niet-schoonwerkende kunstenaar of uit de voegen groeiende hobbyist. ⁣
⁣
Aanmelden voor een loods doe je door:⁣
⁣
1. Je eenmalig aan te melden via ons aanmeldformulier (link in bio).⁣
𝐀𝐥𝐬 𝐰𝐞 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬 𝐚𝐥 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧, 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐩 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬𝐥𝐚𝐚𝐧.⁣
⁣
2. Een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl, onderwerp “Loods Oost”. Vermeld daar svp bij hoeveel m2 je zoekt en wat je budget is, zodat we weten welke plekken interessant voor je zijn. ⁣
⁣
***⁣
⁣
In the short term, we expect several workshops/warehouses in Amsterdam Oost, near metro station Spaklerweg.⁣
⁣
The warehouses come in different shapes and sizes. Very suitable for the serious handyperson, not so clean working artist or hobbyists with a growing lack of space.⁣
⁣
You apply for a warehouse by:⁣
⁣
1. Registering once via our registration form (link in bio).⁣
𝐈𝐟 𝐰𝐞 𝐚𝐥𝐫𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬, 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐬𝐤𝐢𝐩 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐬𝐭𝐞𝐩.⁣
⁣
2. Sending a short motivation to info@antikraak.nl, subject “Loods Oost”. Please state how many m2 you’re looking for and what your budget is, so that we know which places are interesting for you.⁣
⁣
⁣
#werkruimte #werkplek #atelier #studio #loods #werkplaats #amsterdam #amsterdamoost #antikraak #antikraaknl #warehouse #workshop #workspace ⁣
Vanaf begin juli hebben we 2 werkplekjes beschikbaar in (S)maakkwartier Buitenveldert. Whoop whoop! ⁣
⁣
De ruimtes (van ca 14 m2) zijn gelegen op de begane grond aan een rustige straat, in een gebouw waar ook andere (creatieve) ondernemers werken. ⁣
⁣
Aanmelden voor deze plekjes doe je door:⁣
⁣
1. Je eenmalig aan te melden via ons aanmeldformulier (link in bio).⁣

𝐀𝐥𝐬 𝐰𝐞 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐠𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬 𝐚𝐥 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧, 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐩 𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬𝐥𝐚𝐚𝐧.⁣
⁣
2. Een korte motivatie te sturen naar info@antikraak.nl, onderwerp “Werkruimte (S)maakkwartier”. ⁣

Nb: de afgebeelde ruimte geeft een indruk van de beschikbare plekken. Deze zijn zelf een slag kleiner.
⁣
***⁣
⁣
From the beginning of July on, we have 2 workplaces available in (S)maakkwartier Buitenveldert. Whoop whoop!⁣
⁣
The rooms (approximately 14 m2) are located on the ground floor. In the building, that’s in a quiet street, other (creative) entrepreneurs are working as well.⁣
⁣
You can apply for these spots by:⁣
⁣
1. Registering once via our registration form (link in bio).⁣

𝐈𝐟 𝐰𝐞 𝐚𝐥𝐫𝐞𝐚𝐝𝐲 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬, 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐬𝐤𝐢𝐩 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐬𝐭𝐞𝐩.⁣
⁣
2. Sending a short motivation to info@antikraak.nl, subject “Workspace (S)maakkwartier”.⁣
⁣
⁣Please note: the depicted space gives an impression of the available spaces. These are in fact a bit smaller.

#werkruimte #kantoorruimte #werkplek #atelier #studio #smaakkwartier #amsterdam #amsterdamzuid #amsterdambuitenveldert #buitenveldert #antikraak #antikraaknl #office #officespace #workspace
In Bleiswijk, op een industrieterrein, hebben we op korte termijn een werkruimte beschikbaar. Het gaat om een pand van twee etages van ongeveer 100 m2, waarvan ongeveer de helft opslagruimte is en de andere helft kantoorruimte.

In aanmerking komen? Meld je aan als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl. Vermeld in het onderwerp “Werkplek Bleiswijk”.

***

In Bleiswijk, on an industrial estate, we have a workspace available in the short term. It concerns a two-storey building of approximately 100 m2, of which approximately half is storage space and the other half is office space.

Care to apply? Register if you haven't already (link in bio) and send an email to info@antikraak.nl. Use “Workspace Bleiswijk” in the subject line.

#werkruimte #kantoorruimte #werkplek #atelier #studio #opslag #bleiswijk #denhaag #zoetermeer #delft #antikraak #antikraaknl #office #officespace #workspace
In de buurt van Driemond, tussen Amsterdam Zuidoost en Weesp, krijgen we een heel bijzondere werkplek in beheer! Het gaat om een voormalige woning waar NIET gewoond mag worden. Wat wel kan: kantoor houden, klussen, knutselen, meetings of bijeenkomsten organiseren, kunst tentoonstellen.

Voor deze landelijke plek is een auto handig. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is een must!

In aanmerking komen? Meld je aan als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl. Vermeld in het onderwerp “Werkplek Driemond”.

***

Near Driemond, between Amsterdam Zuidoost and Weesp, we expect a very special workplace! It is a former home that is NOT allowed to live in. It is however possible to use it as an office, do odd jobs, crafts or arts, organize meetings or gatherings or exhibit art.

A car is useful here, given the rather rural location. A great sense of responsibility is a must!

Care to apply? Register if you haven't already (link in bio) and send an email to info@antikraak.nl. Use “Workplace Driemond” in the subject line.

#werkruimte #kantoorruimte #werkplek #atelier #studio #amsterdam #amsterdamzuidoost #weesp #driemond #landelijk #antikraak #antikraaknl #office #officespace #workspace #rural
Werkruimte alert 🚨

We verwachten twee grote projecten! Medio mei kunnen we een flink aantal werkplekken aanbieden in Amsterdam Zuidoost (Bullewijk) en Amsterdam Oost (Amstelkwartier).

We kunnen hier kunstenaars en ondernemers plaatsen.

In aanmerking komen? Meld je aan als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl. Vermeld in het onderwerp in welke locatie je interesse hebt (Bullewijk of Amstelkwartier).

***

Workspace alert 🚨

Starting in May, we can offer a large number of workplaces in Amsterdam Zuidoost (Bullewijk) and Amsterdam Oost (Amstelkwartier).

Artists and entrepreneurs are welcome here.

Care to apply? Register if you haven't already (link in bio) and send an email to info@antikraak.nl. Please mention which location you are interested (Bullewijk or Amstelkwartier) as subject.

#werkruimte #kantoorruimte #werkplek #atelier #studio #amsterdam #amsterdamzuidoost #amsterdamoost #antikraak #antikraaknl #office #officespace #workspace
We hebben weer twee plekje vrij in Den Haag Binckhorst 🎉

De casco ruimtes bevinden zich in een groot kantoorpand, waar ook andere creatieven en ondernemers werken.

Het formaat varieert van ongeveer 50 m2 tot ongeveer 100 m2.

Interesse? Meld je aan als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio) en stuur een mailtje naar marijn@antikraak.nl, onderwerp “Werkruimte Den Haag”.

***

On offer: two spots in The Hague Binckhorst.

You’ll find these stripped workspaces in a large office building, where other creatives and entrepreneurs are located as well.

Sizes vary from approximately 50 m2 to approximately 100 m2.

Interested? Sign up if you haven't already done so (link in bio) and send an email to marijn@antikraak.nl, subject "Workspace The Hague".

#werkruimte #kantoorruimte #werkplek #atelier #studio #denhaag #antikraak #antikraaknl #office #officespace #workspace
We hebben nog een paar plekjes in Amsterdam Noord (IJplein en Vogelbuurt)!

Zo is er deze ruimte van bijna 45m2 in een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere ondernemers gebruik van maken.

Ingangsdatum contract is 1 april a.s.

Interessant? Stuur dan zsm een mailtje naar marijn@antikraak.nl, met als onderwerp “KS Freedom”. 

Vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio).

#werkruimte #kantoor #atelier #antikraak #antikraaknl #amsterdam #amsterdamnoord #noord

***

We have a few spots left in Amsterdam Noord (IJplein and Vogelbuurt)!

Like this space of almost 45m2 in a multi-company building that is used by several entrepreneurs.

Starting date is April 1st.

Interested? Send marijn@antikraak.nl an email asap, subject “KS Freedom”. Don't forget to sign up if you haven't already (link in bio).

#workspace #office #officespace #studio #studiospace
We hebben nog een paar plekjes in Amsterdam Noord (IJplein en Vogelbuurt)!

Onder andere deze ruimte van ruim 70m2 in een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere ondernemers gebruik van maken.

Ingangsdatum contract is 1 april a.s.

Interessant? Stuur dan zsm een mailtje naar marijn@antikraak.nl, met als onderwerp “KS Factory”. 

Vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio).

#werkruimte #kantoor #atelier #antikraak #antikraaknl #amsterdam #amsterdamnoord #noord

***

We have a few spots left in Amsterdam Noord (IJplein and Vogelbuurt)!

Among others, this space of over 70m2 in a multi-company building that is used by several entrepreneurs.

Starting date is April 1st.

Interested? Send marijn@antikraak.nl an email asap, subject “KS Factory”. Don't forget to sign up if you haven't already (link in bio).

#workspace #office #officespace #studio #studiospace
We hebben nog een paar plekjes in Amsterdam Noord (IJplein en Vogelbuurt)!

Bijvoorbeeld een flinke werkruimte van bijna 40 m2 in een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere ondernemers gebruik van maken. 

Ingangsdatum contract is 1 april a.s.

Interessant? Stuur dan zsm een mailtje naar marijn@antikraak.nl, met als onderwerp “KS 02”. 

Vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio).

#werkruimte #kantoor #atelier #antikraak #antikraaknl #amsterdam #amsterdamnoord #noord

***

We have a few spots left in Amsterdam Noord (IJplein and Vogelbuurt)!

For example, a large workspace of almost 40 m2 in a multi-company building that is used by several entrepreneurs.

Starting date is April 1st.

Interested? Send marijn@antikraak.nl an email asap, subject “KS 02”. Don't forget to sign up if you haven't already (link in bio).

#workspace #office #officespace #studio #studiospace
We hebben nog een paar plekjes in Amsterdam Noord (IJplein en Vogelbuurt)!

Wat dacht je van deze enorme ruimte van bijna 95m2 in een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere ondernemers gebruik van maken?!

Ingangsdatum contract is 1 april a.s.

Interessant? Stuur dan zsm een mailtje naar marijn@antikraak.nl, met als onderwerp “KS Agency”. 

Vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio).

#werkruimte #kantoor #atelier #antikraak #antikraaknl #amsterdam #amsterdamnoord #noord

***

We have a few spots left in Amsterdam Noord (IJplein and Vogelbuurt)!

How about this enormous space of almost 95m2 in a multi-company building that is used by several entrepreneurs?!

Starting date is April 1st.

Interested? Send marijn@antikraak.nl an email asap, subject “KS Agency”. Don't forget to sign up if you haven't already (link in bio).

#workspace #office #officespace #studio #studiospace
We hebben nog een paar plekjes in Amsterdam Noord (IJplein en Vogelbuurt)!

Bijvoorbeeld een container van ruim 13 m2 in een loods waar ook andere creatieven werken.

Ingangsdatum contract is 1 april a.s.

Interessant? Stuur dan zsm een mailtje naar marijn@antikraak.nl, met als onderwerp “Container #11 boven”. 

Vergeet je niet aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt (link in bio).

#werkruimte #loods #container #atelier #antikraak #antikraaknl #kunstenaar #amsterdam #amsterdamnoord #noord

***

We have a few spots left in Amsterdam Noord (IJplein and Vogelbuurt)!

For instance, a container of over 13 m2 in a warehouse where other creatives are located as well.

Starting date is April 1st.

Interested? Send marijn@antikraak.nl an email asap, subject “Container #11 boven”. Don't forget to sign up if you haven't already (link in bio).

#workspace #warehouse #studio #studiospace #artist
Noord, laat je horen! Oei, wat een leuk project om op de valreep nog voor het weekend met jullie te delen 🎉

We verwachten een groot aantal werkplekken in meerdere panden op een bedrijventerrein in Noord, in een buurt die sterk in ontwikkeling is.

Het gaat om een heel eclectische verzameling van plekken: van keurige kamers tot kleurige containers in een communal space. Van klein tot groot en vanalles daar tussenin. Voor elk wat wils dus 😍

We zoeken voor dit project kleine bedrijfjes, eenpitters en kunstenaars van divers pluimage🦜 Paradijs vogels welkom!

Aanmelden kan via de link in bio. Vergeet bij locatievoorkeur niet te vermelden dat je reageert voor Noord. 

Heb je ons aanmeldformulier al ingevuld? Dan hoeft dat niet nog eens 😅 Een kort mailtje naar info@antikraak.nl met de opmerking dat je reageert op Noord volstaat in dat geval.

Om te voorkomen dat onze telefoonlijn ontploft, vragen we  je om vragen of opmerkingen rondom dit project naar ons te emailen 🙃

Fijn weekend! 🌈

***

Amsterdam Noord, let's hear it! Wah, what an awesome project to share with you just before the weekend starts 🎉

We will soon have a large number of workplaces available in several buildings on a business park in Noord, in a neighborhood that is developing rapidly.

It is quite the eclectic collection of spaces: from neat rooms to colorful containers in a communal space. From small to large and everything in between. So something for everyone 😍

We are looking for small businesses, freelancers and artists of various plumage for this project 🦜 Birds of paradise are welcome!

You can register via the link in bio. Don't forget to mention that your location preference is Noord. 

To prevent our phone line from exploding, we kindly request you to email any questions or remarks you might have 🙃

Did you already complete our registration form? Then it isn't necessary to do that again 😅 An email to info@antikraak.nl with the comment that you're interested in Noord will suffice in that case.

Have a great weekend! 🌈

#werkruimte #werkplek #kantoor #kantoorruimte #atelier #noord #amsterdamnoord #amsterdam #antikraak #antikraaknl #workspace #workplace #office #officespace #studio
Wij verwachten op korte termijn een winkelruimte in Amsterdam Oost, vlakbij de Dappermarkt 😍

De ruimte heeft op dit moment geen water en toiletvoorziening. Het is onduidelijk wanneer dat komt. Ook is er beperkt elektra. Er zijn dus wat beperkingen. Daar is de prijs dan ook naar 🤑

Interessant? Meld je aan (link in bio) en vermeld bij locatievoorkeur "winkel in Oost". 

We zoeken een kandidaat die snel kan schakelen en per direct beschikbaar is.

#winkel #winkelruimte #shop #store #antikraak #antikraaknl #amsterdam #amsterdamoost #dappermarkt
Dit weekend in (S)maakkwartier! 

*** 

This weekend at (S)maakkwartier!

Event by Stacy Mills stylist 

#smaakkwartier #expositie #kunst #mode #cultuur #oekraïne #amsterdam #antikraaknl #exhibition #art #fashion #culture #ukraine
Klein kantoor of grote vleugel? Hebben we! 

In een pand in de buurt van Bijlmer Arena en Amsterdamse Poort kunnen we nog een paar ondernemers en/of creatieven kwijt 🎉

Werkplekken komen met parkeerplaats, glasvezelinternet en leuke andere ondernemers elders in het pand!

Aanmelden via link in bio. Vergeet niet te vermelden dat je reageert op een pand in Zuidoost!

***

Small office or an entire office wing? We've got you!

Located near Bijlmer Arena and Amsterdamse Poort, we have an office building with a few workspaces left 🪅 Suitable for both artists and entrepreneurs.

The spaces come with a parking lot, fiber optic internet and other awesome people located in the same building.

You can apply via link in bio. Don't forget to mention that you're interested in the building in Zuidoost.

#werkruimte #werkplek #kantoorruimte #kantoor #atelier #kantoorplek #Amsterdam #amsterdamzuidoost #bijlmer #antikraak #antikraaknl #workspace #workplace #office #officespace #studio
"Vreemde dingen die we in (lege) panden vinden", deel 5.

Deel 4 in deze reeks is alweer enige tijd geleden. Hoogste tijd dan ook, voor dit beeld.

We zien een uit hout gesneden beeldje van een dier (een beer?) dat een indrukwekkend, middeleeuws ogend wapen vasthoudt.

Is het een souvenir uit een ver land? Een mascotte van een sportclub? En hoe komt het hier, in een leeg kantoor in Amsterdam Zuidoost terecht? Zoveel vragen 🤷

Suggesties die licht kunnen schijnen op dit mysterie zijn welkom. Ook voor de naam van het wapen houden we ons aanbevolen.

***

"The random stuff we find in (empty) buildings", part 5.

Part 4 in this series has been some time ago. It's about time then, for this item.

We see a carved wooden figurine of an animal (a bear?) holding an impressive, medieval-looking weapon. 

Is it a souvenir from a distant land? A mascot of a sports club? And how did it end up here, in an empty office in Amsterdam Zuid? So many questions 🤷 

Suggestions that can shed light on this mystery are welcome. We are also keen to learn the name of the weapon. 

#vreemdevoorwerpen #rarecombi #watishiergebeurd #verborgenschatten #amsterdam #antikraak #souvenir #mascotte #beer #wapen #middeleeuwswapen #beeld #beeldje #houtsnijwerk strangeobjects #whathappened #hiddentreasures #anti-squat #mascot #bear #weapon #medievalweapon #figurine
Licht in donkere dagen! 💡

***

Light on dark days! 💡

#licht #verlichting #donkeredagen #januari #gebouw #pand #antikraak #antikraaknl #light #lights #lighting #darkdays #january #building
In Amsterdam Zuidoost, in het gebied tussen de Arena en Amsterdamse Poort, krijgen wij begin februari een groot kantoorpand in beheer, waar we een groot aantal werkruimtes in gebruik gaan geven ❤‍🔥

Het gaat om kantoorruimtes van verschillende afmetingen, waar we een mix van creatieve en innovatieve ondernemers een plek gaan aanbieden. We zoeken startups, freelancers en kleine ondernemers werkzaam binnen de volgende sectoren:

✔️ duurzaamheid
✔️ innovatie
✔️ kunstzinnigheid / creativiteit (in de breedste zin van het woord)

Om in aanmerking te komen voor een plek in dit gebouw, kun je:

1. je eenmalig aanmelden via ons aanmeldformulier (link in bio). Als we je gegevens al hebben, kun je deze stap overslaan.
2. een korte motivatie sturen naar info@antikraak.nl, onderwerp “Werkruimte Zuidoost”. We lezen met name graag wat je precies doet als ondernemer en hoe je jezelf ziet in een pand als dit, met andere ondernemers.

***

In Amsterdam Zuidoost, in the area between the Arena and Amsterdamse Poort, we will be managing a large office building from the beginning of February on. We can use a large number of spaces here ❤‍🔥

There are office spaces of different sizes that we will offer to a mix of creative and innovative entrepreneurs. We are looking for startups, freelancers and small entrepreneurs working in the following sectors:

✔️ sustainability
✔️ innovation
✔️ artistry / creativity (in the broadest sense of the word)

To be eligible for a place in this building, you can:

1. sign up once via our registration form (link in bio). If we already have your details, you can skip this step.
2. send a short motivation to info@antikraak.nl, subject “Werkruimte Zuidoost”. We particularly like to read what exactly you do as an entrepreneur and how you see yourself in a building like this, with other users.

#werkruimte #kantoorruimte #atelier #kantoor #werkplek #zuidoost #amsterdam #amsterdamzuidoost #antikraak #antikraaknl #studio #studiospace #workspace #office #officespace
Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons aanbod van WOONRUIMTES? 

Kom hangen in onze appgroep! bit.ly/aanbodwoonruimte

***

Do you want to be the first to know about our LIVING SPACES on offer?

Join our app group!
bit.ly/aanbodwoonruimte

#woonruimte #livingspace #antikraak #antikraakwonen
Go green! 💚

#groen #groenevingers #planten #plantliefde #groenemuur #groenewand #verticaletuin #amsterdam #antikraak #antikraaknl #green #plants #plantlover #plantlife #plant #plantlove #green #greenwall #verticalgarden
Wij hebben meerdere (betaalbare) werkplekken in Den Haag beschikbaar, nu en straks. Hier kunnen we (creatieve) ondernemers & (schoonwerkende) kunstenaars plaatsen. Nice!

Ook rondom Den Haag hebben we trouwens plekjes: Bleiswijk, Leidschendam...

Ga jij je nieuwe jaar een vliegende start geven met een fijne nieuwe werkplek? 🎉  Dat doe je zo:

Stap 1. Meld je aan (link in bio).
Stap 2. Stuur een mailtje naar info@antikraak.nl met een korte motivatie.
Stap 3. Houd je email in de gaten: we nemen binnenkort contact met je op 🌞

***

We have several (affordable) workplaces available in The Hague, now and in the near future. We can offer (creative) entrepreneurs & (clean working) artists a spot here. Nice!

We also have places around The Hague: Bleiswijk, Leidschendam...

Are you ready to kick start your new year with an awesome new workplace? 🎉 This is how you do it:

Step 1. Sign up (link in bio).
Step 2. Send a short motivation to info@antikraak.nl.
Step 3. Keep an eye on your email: we will contact you soon 🌞

#werkruimte #kantoor #kantoorruimte #werkplek #atelier #studio #denhaag #bleiswijk #leidschendam #workspace #office #officespace #workplace
Wil jij dat dit nog voor het einde van het jaar jouw uitzicht is? 😎

We hebben op korte termijn een unieke woonruimte beschikbaar, aan het water net buiten Amsterdam (westkant). Zeer geschikt voor een stel of twee goede vrienden.

Als je interesse hebt, kun je je aanmelden via bit.ly/antikraakwoonruimte en een motivatie sturen naar info@antikraak.nl 🔥 

We selecteren deze week nog de tijdelijke bewoners, dus wees er snel bij!

***

Before the year ends, this could be the view from your new living space 🤩

We can offer this unique place, located on the waterfront just outside of Amsterdam (West side), to a couple or two close friends.

To apply, please fill out our application form (bit.ly/antikraakwoonruimte) and send your motivation to info@antikraak.nl. We're selecting the temporary residents this week, so make sure to do so in time ✨

#woonruimte #woning #amsterdam #uniekewoning #amsterdamwest #wonenaanhetwater #uniqueliving #livingspace #antikraak #antikraaknl
Mmmmhm, eye candy. Te mooi om niet te delen 🍭

Zie je jezelf hier al liggen op een kleedje, goed boek erbij? Glaasje wijn misschien? Of nee: glühwein. Het is per slot van rekening het seizoen. Wij zien het wel voor ons!

Fijne week gewenst, ondanks deze druilerige start 😘

***

Look at this beauty! Can you imagine yourself in this picture? On a plaid, with a good book. A glass of wine perhaps? Or, to stay in tune with the season, some glühwein? We are definitely feeling it!

Have a great week! Don't let the rain stop you ❤‍🔥

#antikraak #antikraaknl #winter #schouw #openhaard #gezellig #kerst #kerst2022 #glühwein #fireplace #christmas #christmas2022 #cosy
Kunstenaar in (de omgeving van) Bleiswijk en nog op zoek naar een betaalbaar en ruim atelier? Hebben we voor je!

Vul ons aanmeldformulier in (link in bio) en stuur een kort mailtje naar info@antikraak.nl met als onderwerp "Bleiswijk" 🌈

***

Are you an artist in Bleiswijk (or surroundings) still looking for an affordable and spacious studio to work? We've got your back!

Register via our application form (link in bio) and send an email to info@antikraak.nl with "Bleiswijk" in the subject line ✨

#werkruimte #atelier #werkplaats #werkplek #antikraak #antikraaknl #bleiswijk #zoetermeer #delft #denhaag #berkelenrodenrijs #nieuwerkerkaandenijssel #studio #workspace #studiospace 

Photo credit: @mickhaupt102085
Een roze kiekje voor Paarse Vrijdag 🌈

***

A hint of pink for Purple Friday 🏳‍🌈

#paarsevrijdag #purplefriday #vrijheid #gelijkheid #freedom #equality #gsa #gsanetwerk #amsterdam
🔥Werkplekken / workspaces 🔥

We werven momenteel actief nieuwe gebruikers voor werkplekken in:

✔️Utrecht 
✔️Leidschendam 
✔️Amsterdam Osdorp (per direct)
✔️ Amsterdam Noord (per direct)

Nog niet aangemeld? Doe dat dan meteen via bit.ly/antikraakwerkruimte 💪 

Stuur daarna een kort mailtje naar info@antikraak.nl met als onderwerp de locatie waar je interesse in hebt. Je hoort dan op korte termijn van ons 🎉

***

We are currently actively recruiting new users for workplaces in: 

✔️ Utrecht 
✔️ Leidschendam 
✔️Amsterdam Osdorp (immediately available) 
✔️ Amsterdam North (immediately available) 

Didn't sign up yet? Please do so via bit.ly/antikraakwerkruimte 👍 Also, send a quick email to info@antikraak.nl with the location you're interested in as the subject. We will be in touch soon ✨

#werkruimte #werkplek #kantoor #kantoorruimte #studio #atelier #amsterdam #amsterdamnoord #amsterdamosdorp #osdorp #utrecht #leidschendam #office #officespace #workspace #workplace #antikraak #antikraaknl
Amsterdam, oh mooi historisch oud Amsterdam ❤️

❌
❌
❌

#amsterdam #020 #love020 #damsko #mijnstad #oudpand #mooigebouw #antikraak #antikraaknl #schouw #marmer 

***

So much love for the beautiful old city of Amsterdam ❤️

#amsterdamcity #oldbuilding #beautifulbuildings #marble #fireplace
We verwachten werkruimtes in Leidschendam 🔥

Aanmelden gaat via link in bio! Vermeld bij locatievoorkeur Leidschendam.

#werkruimte #werkplek #kantoor #kantoorruimte #studio #atelier #leidschendam #denhaag #leiden #zoetermeer #antikraak #antikraaknl 

***

We expect workspaces in Leidschendam ❤‍🔥

Apply through link in bio. Don't forget to mention Leidschendam as your location of preference ✔️

#workplace #workspace #office #officespace #thehague
UTRECHT! Wij verwachten meerdere betaalbare werkruimtes in Transwijk 🙌

Geschikt voor:

✔️ ZZP'ers
✔️ Startups met een beperkt aantal medewerkers 
✔️ Creatieven
✔️ Schoonwerkende kunstenaars 

Interessant? Schrijf je dan (link in bio) en geef bij locatievoorkeur Utrecht aan 😀

#werkruimte #werkplek #kantoor #kantoorruimte #atelier #studio #zzp #startup #kunstenaar #utrecht #transwijk 

***

UTRECHT! We expect several affordable workspaces in Transwijk 🙌 

Suitable for: 
✔️ freelancers
✔️ Startups with a limited number of employees 
✔️ Creatives 
✔️ Clean working artists 

Interesting? Register with our company (link in bio) and fill in Utrecht as location preference 😀 

#workspace #workplace #office #officespace #freelance #artist

Photo credit: @bodi.raw 🤍
Buitenkansje!! We verwachten een zeer bijzondere woonruimte aan het water, in Amsterdam ❤️

De locatie is enigszins afgelegen, een auto is daarom praktisch. Er is parkeergelegenheid.

Er gelden een aantal voorwaarden om voor deze plek in aanmerking te komen:

✔️ Je hebt je aangemeld via bit.ly/antikraakwoonruimte.
✔️ Je bent 28 jaar of ouder.
✔️ Je hebt een aantoonbaar inkomen.
✔️ Je bent hypernetjes en hebt referenties die dat kunnen bevestigen.
✔️ De omvang van je inboedel is beperkt.
✔️ Je staat klaar om te verhuizen, liever gisteren dan vandaag.

Klinkt dit als jou en ben je enthousiast? Stuur dan een uitgebreide motivatie naar info@antikraak.nl, met als onderwerp "Buitenkansje".

We selecteren voor het einde van deze week de kandidaten die aan de eigenaar worden voorgedragen.

#buitenkans #woonruimte #amsterdam #woning #huisje #antikraak #antikraak.nl

***

Great opportunity!! We expect a very special living space near the water, in Amsterdam ❤️ 

The location is somewhat remote, a car might come in handy. There is parking space. 

There are a number of conditions to qualify for this place: 
✔️ You signed up via bit.ly/antikraakwoonruimte. 
✔️ You are 28 years or older. 
✔️ You have a demonstrable income. 
✔️ You are hyper neat and tidy and have references that can confirm that. 
✔️ Your amount of furniture is limited. 
✔️ You're ready to move, rather yesterday than today!

Does this sound like you, are you excited? Send an extensive motivation to info@antikraak.nl, with the subject "Amazing opportunity". 

Before the end of this week we will select the candidates who will be presented to the owner. 

#opportunity #livingspace #home #house

Photo credit: @insideweather ✨
🤎Amsterdam 

#amsterdam #020 #appartement #woning #huisje #glasinlood #stadsleven #antikraak #antikraaknl #apartment #citylife
Red carpet mood 🥰

#rodeloper #chic #netjes #classy #redcarpet #mood #fancy #amsterdam #antikraak #antikraaknl
Wij hebben GROTE betaalbare werkruimtes in Den Haag Binckhorst beschikbaar! 

Interessant? Meld je aan (link in bio) en stuur een mailtje naar marijn@antikraak.nl voor meer info 🤩

#werkruimte #werkplek #studio #atelier #kantoor #kantoorruimte #kantoorplek #denhaag #binckhorst #denhaagbinckhorst #antikraak #antikraaknl 

***

We have several HUGE yet affordable workspaces available in Den Haag!

Sounds good? Register (link in bio) and send an email to marijn@antikraak.nl for more feta 😍

#workspace #workplace #office #officespace #studio #studiospace #thehague
Wij hebben binnenkort een werkplek beschikbaar in Amsterdam West, op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk 🎉

De ruimte bevindt zich op de 1e etage en is > 200 m2. Bij het pand is een groot parkeerterrein aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden.

We zijn voor deze ruimte op zoek naar een partij die actief is op het sociaal-maatschappelijke vlak. Het is hier helaas niet mogelijk groepen te ontvangen, lessen te geven etc.

Interessant? Meld je aan (link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl 🔥

#werkruimte #werkplek #kantoorruimte #kantoor #kantoorplek #amsterdam #amsterdamwest #amsterdamsloterdijk #sloterdijk 

***

We expect a workplace in Amsterdam West, within walking distance of Amsterdam Sloterdijk ✨

The space is located on the 1st floor and is > 200 m2. There is a large car park available, where you can park for free. 

We're looking for a party that is active in the social field for this. Unfortunately it is not possible to organize lessons or other activities with groups of visitors.

Interested? Sign up (link in bio) and send an email to info@antikraak.nl.nl ☀️

#workspace #workplace #office #officespace
Wij hebben meerdere kantoorruimtes beschikbaar in Haarlem Noord (nabij Schoterbos) 🌞 Al vanaf 16 m2 tot ongeveer 30 m2. 

Interessant? Meld je aan (via link in bio) en stuur een mailtje naar info@antikraak.nl 🥳

#werkruimte #kantoorruimte #kantoor #werkplek #atelier #studio #betaalbarewerkruimte #zzp #antikraak #antikraakwerkplek #antikraakkantoor #haarlem #haarlemnoord 

***

We can offer several office spaces in Haarlem Noord (near Schoterbos) 🤩 Starting from 16 m2 to approximately 30 m2.

Interested? Sign up (via link in bio) and send an email to info@antikraak.nl ✌️

#workspace #office #officespace #studiospace #affordableworkspace #freelance
Wij zoeken een collega ❤‍🔥

Vanaf februari 2023 hebben wij plek voor iemand die onze groeiambities helpt te verwezenlijken met zowel acquisitie - als operationele super
skills 💪

Meer weten? Check de vacature, link in bio 👯

#vacature #antikraaknl #sales #acquisitie #operations #collega #team #teamspeler
EDIT: alle plekken zijn vergeven!

We verwachten werkruimtes in Amsterdam Noord, medio december.

Het gaat om klaslokalen in een voormalige school, de meeste hebben een eigen watervoorziening. 

Klinkt goed? Schrijf je dan in, link in bio! En stuur een kort mailtje naar marijn@antikraak.nl 🙌 

***

EDIT: all workspaces are taken!

From December on, we expect several workspaces in a former school. Most of which have their own water supply.

Sounds good? You can apply by filling out our application form and sending a short email to marijn@antikraak.nl 💪

#werkruimte #kantoorruimte #atelier #atelierruimte #kantoor #werkplek #amsterdam #amsterdamnoord #antikraaknl #antikraak #workspace #studio #studiospace #office #officespace
Zien we je morgen? Aanmelden kan nog!

antikraak.nl/opening-smaakkwartier

***

See you tomorrow? Tickets are still available!

#opening #smaakkwartier #amsterdam #amsterdamzuid #antikraaknl #kunst #expositie #schilderkunst #beeldendekunst #schilderij #video #installatie #optreden #muziek #yoga #bewustzijn #conceptstore #mindfulness #filosofie #theater #art #artwork #exhibition #painting #visualart #performance #music #awareness #consciousness
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐢𝐧𝐝 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧.⁣⁣
⁣
Waarom leer je op school bepaalde essentiële levensvaardigheden eigenlijk niet? In plaats van deze vraag te beantwoorden, springen de oprichters van The Mind Garden in het gat dat het onderwijs achterlaat. Met hun online platform en community dragen ze kennis over aan gelijkgestemden, om zo als mens te kunnen groeien. Ga vooral het gesprek met ze aan en kom meer over jezelf te weten! ⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #ontwikkeling ⁣⁣⁣⁣⁣#persoonlijkeontwikkeling #onderwijs #kennis #zelfhulp #kennis #zelfkennis #groei #persoonlijkegroei #antikraaknl⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐢𝐧𝐝 𝐆𝐚𝐫𝐝𝐞n.⁣⁣
⁣
How come certain essential life skills are not taught in school? Instead of answering this question, the founders of The Mind Garden focus on filling this gap left by education. With their online platform and community they offer knowledge to kindred spirits, in order to grow as a person. Strike up a conversation with the gardeners and get to know yourself a bit better!⁣
⁣⁣
October 14 - 16⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣
⁣
#personaldevelopment #mindset #educational #education #growth #growthmindset ⁣
#personalgrowth #knowledge #knowledgeofself #selfdevelopment #careerdevelopment #selfhelptips #selfhelpeducation
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝗪𝐄𝐄𝐒.⁣
⁣⁣⁣⁣
Lisette Stuip van WEES begeleidt mensen op hun ontwikkelingspad, zowel in groepen als 1-op-1. Je kunt bij haar onder andere terecht voor massages, lichaamsgerichte therapie en geweldloze communicatie. Ontmoet haar tijdens de opening.⁣
⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #therapie #lichaamswerk #massage #ontwikkeling ⁣⁣⁣⁣⁣#geweldlozecommunicatie #antikraaknl⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝗪𝐄𝐄𝐒.⁣
⁣⁣⁣⁣
Lisette Stuip of WEES guides people on their developmental journey, both in groups and individually. She is your go-to for massages, body-oriented therapy and non-violent communication training. Meet her during the opening.⁣
⁣
October 14 - 16⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier

#personaldevelopment #nonviolentcommunication #nvc #therapy #bodywork
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐚 𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐜. van 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐎𝐦𝐚𝐭𝐮𝐤𝐮.⁣⁣
⁣⁣⁣
Deze veelzijdige dame organiseert onder andere black female yoga events en runt sinds kort de conceptstore in (S)maakkwartier. Live a Little inc. is een waar paradijs voor liefhebbers van selfcare producten, mooie hebbedingetjes en planten. En houd je van goede koffie en/of bijzondere theetjes? Dan is dit zéker je spot. Kom je lekker snuffelen? ⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #blackfemaleyoga #selfcare #conceptstore #zelfzorg #planten #koffie #goedekoffie #winkel #thee #theeliefhebber #yoga #antikraaknl⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐚 𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐜. by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐎𝐦𝐚𝐭𝐮𝐤𝐮. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
This versatile lady organizes black female yoga events and recently started the concept store in (S)maakkwartier. Live a Little Inc. is a true paradise for lovers of self-care products, pretty-pretties and plants. Care for a good cup of coffee or some special tea? Then this is definitely your spot. Discover it yourself.⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
October 14 - 16⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier 

#plants #coffee #goodcoffee #tea #tealover #store⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐄𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐑𝐞𝐲𝐧𝐨𝐥𝐝𝐬.⁣
⁣
Elise schildert cricket en andere dingen die haar interesseren. Benieuwd naar haar portfolio? Kom haar opzoeken in haar atelier!⁣
⁣⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #schilderkunst #schilderijen #portfolio #schetsen #cricket #olieverf #antikraaknl⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐄𝐥𝐢𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐲𝐧𝐨𝐥𝐝𝐬. ⁣⁣
⁣
Elise paints cricket and other things that interest her. Curious about her portfolio? Come visit her in her studio!⁣
⁣⁣
#painting #paintings #portfolio #sketch #sketching #cricket #oilpaint #oilpaintings⁣
⁣
October 14 - 16⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐄𝐥𝐬𝐛𝐞𝐭𝐡 𝐓𝐢𝐣𝐬𝐬𝐞𝐧. ⁣
⁣
Tijdens het weekend gaat het nieuwe werk "In the Heart of it All" - een samenwerking met kunstenaar 𝐌𝐚𝐫𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 - in primeur. Mis het niet! ⁣
⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #visuelekunst #visuelekunstenaar #projectie #fotografie #installatie #antikraaknl⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐄𝐥𝐬𝐛𝐞𝐭𝐡 𝐓𝐢𝐣𝐬𝐬𝐞𝐧. ⁣
⁣
During the weekend, the new work "In the Heart of it All" - a collaboration with artist 𝐌𝐚𝐫𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 - will be premiered. Don't miss it!⁣
⁣
#visualart #visualartist #projectionart #photography #installation #installationart⁣ #painting #paintings 
⁣
October 14 - 16⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐄𝐥𝐢𝐚 𝐊𝐚𝐥𝐨𝐠𝐢𝐚𝐧𝐧𝐢. 

Met haar werk "And there was evening, and there was morning" brengt ze in beeld wat doorgaans ongezien blijft. Kom het ontdekken.⁣
⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #visuelekunst #visuelekunstenaar #film #essay #antikraaknl⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐄𝐥𝐢𝐚 𝐊𝐚𝐥𝐨𝐠𝐢𝐚𝐧𝐧𝐢. 

With her work "And there was evening, and there was morning" she portrays what usually remains unseen. Come and discover it.⁣
⁣⁣⁣
October 14 - 16⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#visualart #film #visualartist
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐏𝐚𝐢𝐧𝐭 𝐚 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞. ⁣
⁣
Stel je eens voor dat je penseel een toverstokje is. En dat je daarmee je dromen tot leven kunt schilderen. Dat is de oefening die Hetty van der Linden van Paint a Future doet met kinderen in achterstandsituaties over de hele wereld. Gerenommeerde kunstenaars uit tientallen landen laten zich inspireren door de kindertekeningen en verwerken zo'n tekening letterlijk in hun eigen schilderij. De schilderijen worden verkocht en met de opbrengst worden de dromen van de kinderen gerealiseerd.⁣
⁣
Een overzichtstentoonstelling van de werken is gedurende het openingsweekend én daaromheen te bezichtigen. ⁣
⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #kunst #paintafuture #schilderkunst #tentoonstelling #antikraaknl⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐏𝐚𝐢𝐧𝐭 𝐚 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞.⁣
⁣
Imagine your paintbrush is a magic wand. And that you can paint your dreams into life with it. That's the exercise Hetty van der Linden of Paint a Future does with underprivileged children all over the world. Renowned artists from dozens of countries are inspired by the children's drawings and literally incorporate such a drawing into their own painting. The paintings are sold and with the proceeds the dreams of the children are realized.⁣
⁣
A retrospective of the works can be viewed during the opening weekend, as well as before and after.⁣
⁣⁣⁣
October 14 - 16⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#art #painting #exhibition
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐌𝐞𝐲𝐢𝐧. 

Meyin staat in 1 woord voor bewustzijn. Bewust van jezelf, in je lijf en in het leven. Kom het zelf ervaren tijdens een (kosteloze) les Yin yoga of een masterclass intuïtief eten.⁣
⁣⁣
14 - 16 oktober⁣⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #yoga #yinyoga #bewustzijn #bewust #intuitie #intuitiefeten #antikraaknl 
⁣⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐌𝐞𝐲𝐢𝐧. 

Meyin stands for consciousness. Aware of yourself, in your body and in life. Come and experience it during a Yin yoga class or an intuitive eating masterclass (free of charge).⁣
⁣⁣
October 14 - 16⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#consciousness #conscious #awareness #aware #intuition #intuitiveeating
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐘𝐄! 

Dynamisch duo Elske Rollema en Yarre Stooker weten met hun vele talenten ieder publiek te verrassen. Kom het zelf beleven!⁣
⁣
14 oktober⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #kunst #performance #theater #antikraaknl⁣⁣ #amsterdam
⁣⁣⁣
***⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐘𝐄! 

Dynamic duo Elske Rollema and Yarre Stooker will bedazzle you with their many talents. Come and experience their performance for yourself!⁣
⁣
October 14th⁣⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#art #theatre
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐠𝐨 𝐒𝐮𝐦. 

Met zijn fototoestel beoogt hij niet de werkelijkheid vast te leggen, maar speelt hij met het spanningsveld tussen werkelijkheid en verbeelding. Klinkt intrigerend? Dat is het ook. Kom zijn werk vooral zelf bekijken.⁣
⁣
14 oktober⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣⁣
⁣⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #kunst #fotografie #abstractekunst⁣ #antikraaknl⁣ #amsterdam
⁣⁣
***⁣⁣
⁣⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐠𝐨 𝐒𝐮𝐦. 

His aim is not to capture reality with his camera, rather to work with the tension between reality and imagination. Sounds intriguing? It is. Come see for yourself.⁣
⁣⁣
October 14th⁣⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣⁣
Backershagen 12⁣⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣⁣
⁣⁣
#art #photography #abstractart
Opening (S)maakkwartier, met o.a. 𝐇𝐞𝐥𝐞𝐧e 𝐇𝐨𝐞𝐥𝐞𝐧. 

Met haar project “My Sovereign Body” legt ze het lichaam vast als uitnodiging tot contemplatie. Ontmoet Helene en zie haar live aan het werk. ⁣
⁣
14 oktober⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣
Backershagen 12⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier⁣
⁣
#smaakkwartier #opening #openingsmaakkwartier #kunst #schilderkunst #liveactionpainting⁣ #antikraaknl #amsterdam
⁣
***⁣
⁣
Opening (S)maakkwartier, with, among others, 𝐇𝐞𝐥𝐞𝐧e 𝐇𝐨𝐞𝐥𝐞𝐧. 

With her project “My Sovereign Body” she depicts the human body as an invitation to contemplation. Meet Helene and see her perform live.⁣
⁣
October 14th⁣
(S)maakkwartier Amsterdam⁣
Backershagen 12⁣
antikraak.nl/opening-smaakkwartier ⁣
⁣
#art #painting
Excited! (S)maakkwartier wordt officeel geopend met een weekendvullend programma ✨

Verwacht heel veel kunst, goede gesprekken, lessen rondom bewustzijn, inspiratie, muziek en meer van die fijne dingen die het leven de moeite waard maken 💓

Het programma vind je op:
antikraak.nl/opening-smaakkwartier

Meld je meteen aan voor de gastenlijst!

#opening #smaakkwartier #openingsmaakkwartier #amsterdam #buitenveldert #amsterdamzuid #kunst #schilderkunst #beeldendekunst #fotografie #video #installaties #yoga #mindfulness #filosofie #conceptstore #antikraaknl 

***

 Excited! We're officially opening (S)maakkwartier with a weekend-filling program ☀️

What to expect? Lots of art, good conversations, conscious meetings, inspiration, music and more of the things that make life worth living ❤‍🔥

You can find the (Dutch) program on our website:
antikraak.nl/opening-smaakkwartier

Register for a spot on our guest list!

#art #painting #visualart #photography #installationart #philosophy
"I am forever chasing light. Light turns the ordinary into the magical." - Trent Parke

#licht #magie #tunnel #paadje #mooi #amsterdam #amsterdamzuid #antikraak #antikraaknl #fotografie #trentparke #quote #light #magic #path #pretty #prettycity #photography
Woonruimte in Nieuw-Vennep en Hillegom, parels in de Bollenstreek 🌷 Zeldzaam!!

Voldoe je aan onderstaande voorwaarden?

✔️ Je bent 27 jaar of ouder.
✔️ Je hebt een aantoonbaar inkomen.
✔️ Je kunt een positieve referentie overleggen van een eerdere verhuurder, die door ons nagebeld mag worden.

Schrijf je dan meteen in: bit.ly/antikraakwoonruimte 💪

We verwachten de geselecteerde tijdelijke bewoner medio oktober te kunnen plaatsen.

#woonruimte #tijdelijkewoonruimte #antikraak #antikraakwonen #nieuwvennep #hillegom #lisse #haarlemmermeer #bollenstreek 

***

We're expecting living spaces in the beautiful "Bollenstreek". To be exact: in the villages Nieuw-Vennep and Hillegom 🌺 This is a rare opportunity! 

Do you meet the conditions below?

✔️ You are 27 years or older.
✔️ You have a demonstrable income.
✔️ You can provide a positive reference from a previous landlord, who can be called back by us.

Yes? Then sign up: bit.ly/antikraakwoonruimte 😀

We expect the houses to be available mid-October.

#livingspace #temporarylivingspace #antisquat 

Photo credit: @pascalvandevendel 🙏
Podium, anyone? 👨‍🎤

#gebouw #podium #antikraak #antikraaknl #building #stage
I spy with my little eye... 

#raam #rondraam #architectuur #gebouw #oudgebouw #amsterdam #antikraak #antikraaknl #window #roundwindow #architecture #oldbuilding #building
Op zoek naar een werkplek, maar (nog) niet de middelen voor een permanente stek? Of zoek je een ruimte voor een paar uur per week? Dan is de (S)maakzaal echt iets voor jou! 

De ruimte is al te huur vanaf 2 uur per week 😎 Bijvoorbeeld voor yogalessen, toneelrepetities, training of dansworkshops. Nice!!

Meer info: 
antikraak.nl/smaakkwartier-buitenveldert

#zaalverhuur #zaalhuur #werkruimte #amsterdam #buitenveldert #amsterdambuitenveldert #smaakkwartier #smaakzaal #antikraaknl

***

Are you looking for a workspace, but you don't have the resources (yet) for a permanent place? Or do you need a room for a few hours per week only? 

Check out (S)maakzaal! It could be just what you need 🙌 

(S)maakzaal can be rented for as little as 2 hours per week 😎 For example for yoga classes, theater rehearsals, training or dance workshops. Awesome!

More info via:

antikraak.nl/smaakkwartier-buitenveldert

#roomrental #spacerental #workspace
Winkel alert!! Prachtige winkelruimte in Amsterdam Oost, nabij het Oosterpark 💓

Het pand is recent verbouwd en wordt casco opgeleverd. De aanvragen voor voorzieningen (elektra, gas, water) zijn nog niet rond, dus in beginsel heeft de ruimte een opslag- en etalagefunctie. Wanneer de aanvragen zijn verwerkt, is de ruimte als volwaardige winkel te gebruiken ✨

Klinkt goed? Meld je dan nu aan!

Bit.ly/antikraakwerkruimte 🔥

De afgebeelde foto is niet de winkel waar het om gaat, credits: @tem_rysh.

#winkelruimte #winkel #werkruimte #amsterdam #oost #amsterdamoost #antikraak #antikraaknl 

***

Oooh, look at this! Beautiful store in Amsterdam East, near the Oosterpark 💗

The building was recently renovated and will be delivered in shell condition. The applications for facilities (electricity, gas, water) have not yet been completed, so at the start the space has a storage and display function. When the requests have been processed, the space can be used as a full-fledged store 🎉

Sounds good? Sign up now! 

Bit.ly/antikraakwerkruimte 💪 

Picture featured is not the shop in question, credits: @tem_rysh.

#store #shop #retailstore #workspace
Exposeren? Pop-up store? Voorstelling? Kan hier allemaal! 

Aanmelden via bit.ly/antikraakwerkruimte 

#smaakkwartier #amsterdam #amsterdamzuid #buitenveldert #amsterdambuitenveldert #expositieruimte #tentoonstellingsruimte #zaalverhuur #eventlocatie 

***

Exhibit? Pop up store? Performance? That's all possible here! 

Sign up via bit.ly/antikraakwerkruimte 

#exhibitionspace #eventlocation #roomrental
Expositie! Tussen 4 en 14 augustus in de voormalige rechtbank in Amsterdam.

Gerard Spaan exposeert zijn werk onder het motto "Nostalgie is Not for Me".

Meer info en openingstijden via:

www.antikraak.nl/event/gerard-spaan

#expositie #tentoonstelling #kunst #installaties #voormaligerechtbank #amsterdam 

***

Exhibition! Between August 4th and 14th in the former court in Amsterdam.

Gerard Spaan exhibits his work under the slogan "Nostalgia is Not for Me".

For more info and opening hours, check:

www.antikraak.nl/event/gerard-spaan

#exhibition #art #installation #installationart #formercourt
Het atrium van de voormalige rechtbank, van bovenaf door het glazen dak genomen (we komen nog eens ergens 😀).

#voormaligerechtbank #parnassusweg220 #amsterdam #antikraak #antikraak.nl #werkruimte #architectuur #brutalisme #nederland #benloerakker 

***

The atrium of the former courthouse, taken from above through the glass roof (going places 😉).

#formercourt #workspace #architecture #brutalism #netherlands
Een bijzonder mens op een bijzondere plek! Pythia werkt sinds kort in een wel heel idyllisch huisje aan de Amstelveenseweg. 

Ze is allround wardrobe stylist, ontwerpt kostuums en sieraden. En hoe! De omschrijving excentriek is hier best op z'n plaats. Zie de 2e foto (credit: Pythia). Love it 🔥

Pythia heeft een zwak voor lepeltjes. Lepeltjes? Ja, lepeltjes! Daar maakt ze namelijk sieraden mee. Zie de 3e foto. Wauwie 😍

#welkom #werkruimte #stylist #oudgebouw #mooiedingen #idyllisch #sieraden #lepel #creatief #ontwerp #design #kostuum #kostuumontwerp #amstelveenseweg #amsterdam #antikraak #antikraak.nl 

***

A special person in a special place! Pythia has recently started working in a very idyllic house on the Amstelveenseweg. 

She is an all-round wardrobe stylist, designs costumes and jewelry. The term eccentric is appropriate to describe her work. Check out the 2nd photo (credit: Pythia). Love it 💓

Pythia has a soft spot for spoons. Spoons? Yes, spoons! She makes jewelry with it, as the 3rd photo shows. Niiiice! ✨

#welcome #workspace #styling #jewelry #costume #costumedesign #prettythings #idyllic #oldbuilding
Charming! 😍

#oudhuis #mooihuis #oudzuid #amsterdam #charmant #herenhuis #antikraak #antikraak.nl #oldhouse #prettyhouse #oldsouth #charming
We verwachten wat woonruimtes! In Haarlem, Zandvoort en Amsterdam. Onze focus ligt op werkruimtes, dus dit is een vrij zeldzame kans ✨

Ben je:

• 25 jaar of ouder;
• opgeruimd, sociaal en verantwoordelijk;
• in staat om snel te schakelen, een echte aanpakker;
• en bovendien op zoek naar een tijdelijke woonruimte?

Vul dan nu, nee NU! ons aanmeldformulier in: bit.ly/antikraakwoonruimte 🔥

Vergeet niet te vermelden in welke stad je wat zoekt! Succes!

#woonruimte #amsterdam #haarlem #zandvoort 

***

Rare opportunity! We're expecting living spaces in Amsterdam, Haarlem and Zandvoort!

Are you:

• 25 years or older;
• clean, responsible, social;
• a go-getter that can act swiftly;
• looking for a temporary space to live?

Go fill out our application form, pronto! bit.ly/antikraakwoonruimte 🔥 

Don't forget to mention what city you're interested in.

#livingspace

Photo credit: @beazy.co
We zijn blij Bianca van Live a little Inc te verwelkomen bij (S)maakkwartier 👋 

Live a little Inc is een conceptstore waar je terecht kan voor selfcare producten, planten, sustainable handgemaakte hebbedingetjes, kunst én een goede bak koffie met taart. Klinkt dat goed of niet?! 🙌

Wij kijken uit naar deze samenwerking en houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen in (S)maakkwartier 🔥

#smaakkwartier #amsterdam #buitenveldert #conceptstore 

***

Say hi to Bianca from Live a little Inc! We're so happy to have her at (S)maakkwartier 💓

Live a little Inc is a concept store that will satisfy all your needs when it comes to self care products, plants, sustainable hand-made items, art and good coffee with a nice piece of cake 🤤

We're looking forward to working with Bianca and will keep you posted about all the good stuff that (S)maakkwartier will bring 🎉
Met gepaste trots stellen wij de eerste ondernemer van (S)maakkwartier aan je voor! Lisette richt zich met haar bedrijf Wees op zelfontwikkeling in de breedste zin van het woord 💝

Coaching, workshops, familieopstellingen, communicatietraining, traumaverwerking... doet ze allemaal! En zien we daar nou een massagetafel staan? 👀

Welkom Lisette!

#welkom #smaakkwartier #amsterdam #buitenveldert #coaching #workshop #familieopstellingen #zelfontwikkeling 

***

We're proud to introduce to you the first entrepreneur of (S)maakkwartier! With her company Wees, Lisette focuses on self-development in the broadest sense of the word 💓

Coaching, workshops, family setups, communication training, trauma processing... she does it all! And do we see a massage table over there? 💆‍♂

#welcome #familysetups #selfdevelopment
WINKELRUIMTE! ✨

In Amsterdam Buitenveldert kunnen we op zeer korte termijn een grote winkelruimte aanbieden (ongeveer 100 m2). De ruimte bevindt zich op de begane grond van een pand waar ook andere ondernemers gevestigd zijn. 

We zoeken een nette, representatieve en verantwoordelijke partij, die de ruimte als mengformule (met ondergeschikte horeca) gaat inrichten.

Een duurzame invulling heeft de voorkeur! Dus vintage of handmade heeft een grote streep voor 😀

Aanmelden via de link in bio + mailtje naar marijn@antikraak.nl 🙌 

Meer informatie over het pand vind je via antikraak.nl/smaakkwartier-buitenveldert

#winkel #winkelruimte #shop #vintage #duurzaam #smaakkwartier 

***

In Amsterdam Buitenveldert we can soon offer a large retail space (approximately 100 m2). The space is located on the ground floor of a building where other entrepreneurs work as well. 

We are looking for a neat, representative and responsible party, who will furnish the space as a mixed formula (with subordinate catering). 

A sustainable initiative is preferred! We favor vintage or handmade 😀 

Sign up via the link in bio + an email to marijn@antikraak.nl 💪

More information about the property can be found via antikraak.nl/smaakkwartier-buitenveldert 

#retailspace #sustainable

Photo credit: Anastase Maragos
Expositie! 2 en 3 juli in de voormalige rechtbank in Amsterdam.

Louvelle toont het werk van 4 aangesloten kunstenaars. Tickets kunnen vooraf geserveerd worden.

www.antikraak.nl/event/louvelle

#expositie #tentoonstelling #kunst #fotografie #schilderkunst #louvelle #voormaligerechtbank #amsterdam 

***

Exhibition! July 2nd and 3rd in the former court in Amsterdam. Book your tickets upfront.

Louvelle is showing works of 4 associated artists.

www.antikraak.nl/event/louvelle

#exhibition #art #paintings #photography #formercourt
Psssst! Heb je al gehoord van (S)maakwartier? 

Naast kunstenaars (in de breedste zin van het woord), duurzame -, sociale - en impact ondernemers, zien wij ook plek voor yogaklassen, meditatiegroepen, chanting clubjes of andere kleinschalige initiatieven die de wereld een fijnere plek maken ♡

Meer info en aanmelden via:
https://antikraak.nl/smaakkwartier

#werkruimte #yoga #yogaruimte #yogaamsterdam #creatieveruimte #studio #meditatie #meditatieamsterdam #buitenveldert #amsterdam #smaakkwartier 

***

Sooo, did you hear about (S)maakkwartier yet?

Not only can we facilitate artists (in the broadest sense of the word), sustainable -, social - and impact entrepreneurs, we also envision yoga classes, meditation groups, chanting clubs or other small-scale initiatives that make the world a nicer place ♡

More info and registration via:
https://antikraak.nl/smaakkwartier

#workspace #yogaspace #creativespace #meditation #meditationamsterdam 

Photo credits: Dylan Gillis - unsplash.com/@dylandgillis
Wauw! Hier krijgen wij energie van!

We werken aan een concept voor een bijzonder pand in Buitenveldert, waar gecombineerd gebruik door verschillende maar complementaire gebruikers niet alleen zorgt voor synergie, maar ook toegevoegde waarde voor de buurt ontstaat 💝

We zien een mix van impact ondernemers, kunstenaars en duurzame retail voor ons, aangevuld met kleinschalige evenementen. Denk aan exposities, voorstellingen of lezingen. Activiteiten voor en met de buurt zijn de zogenaamde kers op de taart 🍒

Meer weten en je aanmelden? Ga naar www.antikraak.nl/smaakkwartier

#werkruimte #atelier #impactondernemer #socialeondernemer #kunstenaar #kunst #tentoonstelling #expositie #voorstelling #buitenveldert #expositieruimte #theater #muziek #vintage #retail #amsterdam #amsterdamzuid #(s)maakkwartier

***

Wow! Projects like this get our energy flowing!

We are working on a concept for a pretty special building in Buitenveldert, where combined use by different but complementary users not only creates synergy, but also adds value for the neighbourhood 💯

We envision a mix of impact entrepreneurs, artists and (vintage) retail, complemented with small-scale events such as exhibitions, performances or lectures. Activities for and with the neighborhood are the so-called icing on the cake 🍰

Ready to read more and apply? Go to www.antikraak.nl/smaakkwartier 

#workspace #startup #art #studio #socialentrepreneur #impactentrepreneur
#exhibition #performance #expospace #expositionspace #theatre #music
De programmering voor de Zittingszaal en Bibliotheek staat online 🎉 Link in bio!

Verwacht verrassende exposities en performances door een verscheidenheid aan kunstenaars. 

Zelf iets organiseren? 👉 antikraak.nl/laatjezien

#expositie #kunst #voormaligerechtbank 

***

The programming for the Zittingszaal and Bibliotheek is online 🎊 Link in bio!

Expect surprising exhibitions and performances by a variety of artists.

Want to organize something yourself? 🤜 antikraak.nl/laatjezien

#exhibition #art #formercourthouse
Expositie! Van 9 tot en met 12 juni in de voormalige rechtbank in Amsterdam.

Masterstudenten van het Sandberg Instituut presenteren hun afstudeerwerk. Een interessante en verrassende route door het pand toont een verscheidenheid aan disciplines. Reserveren vooraf is verplicht.

www.antikraak.nl/event/sandberg-afstudeerpresentaties

#expositie #tentoonstelling #kunst #voormaligerechtbank 

***

Exhibition! From June 9 to 12 in the former court in Amsterdam.

Master students of the Sandberg Instituut present their graduation work. An interesting and surprising route through the building shows a variety of disciplines. Reservation in advance is required.

www.antikraak.nl/event/sandberg-afstudeerpresentaties

@sandberginstituut @dirtyartdepartment @sandbergfinearts @gemeenteamsterdam
"Ik kan wel wat meer groen gebruiken op kantoor."

Nou inderdaad! Van wat meer groen wordt iedereen toch beter?! 💚💪

#werkruimte #werkplek #kantoor #groen #groenkantoor #groenopkantoor #antikraak #antikraak.nl 

***

"I could use more green at my office."

Yes, don't we all?! 💚🙌

#office #officespace #workspace #green #greenoffice #greenattheoffice  #antisquat
Wayoo, parel alert!! 👀

In het centrum van Leiden verwachten wij een prachtig monumentaal pand, waar we meerdere gebruikers een werkplek aan kunnen bieden.

Vanwege de monumentale status, zoeken we betrouwbare en verantwoordelijke ondernemers. Anyone?

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier (link in bio) + een kort mailtje naar marijn@antikraak.nl 🙌

De foto geeft een idee van wat je kunt verwachten (maar is niet het gebouw in kwestie).

#werkruimte #kantoor #kantoorruimte #werkplek #leiden #leidencentrum 

***

Oh my, do we have something special now! 💗

In Leiden city centre we can offer multiple workspaces in a wonderful monumental building.

For this special object, we're looking for responsible and reliable entrepreneurs.

You can apply by filling out our application form (link in bio) and sending a short message to marijn@antikraak.nl 👍

The picture gives a good idea of the building on offer, but is not the actual object.

#workspace #office #officespace #leidencity #leidencentre #leidencentral
Does it spark joy?

#kantoor #leegpand #roze #paars #gebouw #leeggebouw #mooiplaatje #antikraak #antikraak.nl #building #office #officespace #officebuilding #purple #pink #emptybuilding #nicepic
Expositie! Van 19 tot en met 29 mei in de voormalige rechtbank in Amsterdam.

Ies Noordhoek stelt tien jaar werk tentoon. In deze periode schilderde hij bijna uitsluitend portretten van paspoppen. Een onderwerp dat hem mateloos fascineert, omdat "deze archetypische beelden in hun ongenaakbare schoonheid [...] tweeslachtigheid en ambivalentie tonen en daarmee bijna zo menselijk en soms tragisch zijn als wij zelf."

https://antikraak.nl/event/ies-noordhoek-overzichtstentoonstelling/

#expositie #tentoonstelling #kunst #voormaligerechtbank

***

Exhibition! From May 19 to 29 in the former court in Amsterdam. 

Ies Noordhoek is exhibiting ten years of work. In this period he painted almost exclusively portraits of mannequins. A subject that fascinates him immensely, because "these archetypal images in their unapproachable beauty [...] show ambiguity and ambivalence and are therefore almost as human and sometimes tragic as we are."

https://antikraak.nl/event/ies-noordhoek-overzichtstentoonstelling/

#exhibition #expo #art #formercourt
Expositie! Van 5 tot en met 8 mei in de voormalige rechtbank in Amsterdam.

Vijf vrouwelijke kunstenaars benaderen het thema "Opgesloten" vanuit hun eigen discipline.

Antikraak.nl/event/suzan-hekkelman-groepstentoonstelling

#expositie #tentoonstelling #kunst #voormaligerechtbank 

***

Exhibition! From May 5 to 8 in the former court in Amsterdam. Five female artists approach the theme "Opgesloten" (locked up) from their own discipline.

#exhibition #expo #art #formercourt
Twentenaren opgelet! We kunnen op korte termijn een winkel van >300 m2 aanbieden op een A-locatie in Almelo.

Winkel, atelier of een combinatie daarvan? Kan allemaal!

Loop je hier warm voor? Vul dan ons aanmeldformulier voor werkruimte in (link in bio) ✏️ 

#winkel #winkelruimte #werkruimte #atelier #almelo #studio #twente #mooialmelo #indebuurtalmelo #mooitwente #twentekomteraan #enschede #almelopromotie #atelier #kunst #kunstalmelo #kunsttwente #twentekunst #almelokunst 

***

Any people from Twente in the house? We can soon offer a retail space of >300 m2 located in Almelo city center.

Shop, art studio or a combination of both? It's all possible!

Appeal? Apply through our application form (link in bio) ✅ 

#store #shop #retailstore #retailshop #retailspace #retailspaces #almelocity #almelolovesyou #enschedecity #visittwente #twenteenschede #artstudio

Photo credit: @tijdperk_interior
😍

#mooiplaatje #mooiplekje #mooigebouw #antikraak #amsterdam #prettyplaces #prettyspot #prettybuilding #prettybuildings
"Art is the window to man's soul. Without it, he would never be able to see beyond his immediate world; nor could the world see the man within." - Lady Bird Johnson

#raam #uitzicht #kunst #antikraak #amsterdam #amsterdamnoord #leegpand #quote #quotes #window #view #art #ladybirdjohnson #emptybuilding #emptybuildings
Pretty in pink 💝

#lijnenspel #buizen #roze #bouw #bouwplaats #casco #nieuwbouw #leegpand #leegstand #antikraak #amsterdam #bijnakunst #perongelukkunst #lineplay #pink #pretty #prettyinpink #tubes #building #buildingsite #emptybuilding #empty #emptybuilding #almostart #accidentalart
Hallooo dan, mooie winkelruimte! 👌

In het hart van Almelo, in een winkelstraat, verwachten we vanaf mei een prachtige werkplek van >300 m2. 

De ruimte kan als winkel, atelier of een combinatie daarvan gebruikt gaan worden ✨

Check even hoe mooi de huidige gebruiker het heeft ingericht (laatste twee foto's)! Credits voor @tijdperk_interior (en ga vooral even langs als je in de buurt bent)!

Zie jij je ambities hier vorm krijgen? Vul dan ons aanmeldformulier voor werkruimte in (link in bio) ✏️ 
We geven je graag de ruimte 💕

#winkel #winkelruimte #werkruimte #atelier #almelo #studio #twente #mooialmelo #indebuurtalmelo #mooitwente #twentekomteraan #enschede #almelopromotie #atelier #kunst #kunstalmelo #kunsttwente #twentekunst #almelokunst 

***

Oooh my, look at this beautiful retail space 💫

From the 1st of May on, this amazing workspace of >300 m2 located in Almelo city center will be available.

It can be used as a store, art studio or a combination of both 🌞

The last 2 pictures give a good impression of what the current user has done with the place. Credits for @tijdperk_interior (do check it out when you're in the area)!

Is this location calling you? Apply through our application form (link in bio) ✅ We love to hear about your plans 💝

#store #shop #retailstore #retailshop #retailspace #retailspaces #almelocity #almelolovesyou #enschedecity #visittwente #twenteenschede #artstudio
"Be an opener of doors" - Ralph Waldo Emerson 

#deur #deuren #industrieel #industrieelinterieur #industrieeldesign #antikraak #amsterdam #quote #quotes #ralphwaldoemerson #ralphwaldoemersonquotes #pand #leegpand #door #doors #doorsofinstagram #industrialdesign #industrial #industrialinterior #industrialstyle #building #buildings #empty #emptybuilding #emptybuildings
Doorkijkje! Zo'n uitzicht wil je toch? 😍

#uitzicht #uitzichten #mooiuitzicht #aanhetwater #raam #rondraam #patrijspoort #doorkijkje #antikraak #amsterdam 

***

A room with a view! I wouldn't mind this 😀

#roomwithaview #view #niceview #waterfront #window #roundwindow #roundwindows #seethrough #amsterdamcity
"Ye who enter here, abandon all hope"

Good morning 😬

#slot #opslot #antikraak #goedemorgen #code # geen toegang #lock #locked #noentry #goodmorning
Laatste kans! Onzelfstandige woonruimte met een huurcontract voor bepaalde tijd (5 jaar) in het hartje van Zandvoort! Het huurcontract gaat in per 1 april 🎊

De ruimte is 14.7 m2, heeft een eigen badkamer en een gedeelde keuken. De maandelijkse kosten all in zijn € 442,-.

Klinkt goed? Meld je dan NU aan via https://bit.ly/antikraakwoonruimte. 

En stuur een mailtje naar marijn@antikraak.nl, waarin je vertelt wie je bent, wat je doet en waarom je de ideale kandidaat bent. Een bewijs van inkomen is verplicht, dus als je dit al meestuurt, ben je helemaal compleet ✅

We plannen donderdag bezichtigingen, het contract wordt aankomende maandag getekend. We zoeken dus snelle schakelaars!

#woonruimte #woning #huurwoning #zandvoort #zandvoortaanzee #kamer #studio 

***

Last chance! Shared accommodation with a fixed-term lease (5 years) in the heart of Zandvoort! The rental contract will start on April 1 🎉

The space is 14.7 m2, has a private bathroom and a shared kitchen. The monthly costs are € 442,- all-in. 

Sounds good? Sign up NOW via https://bit.ly/antikraakwoonruimte.

In addition, send an email to marijn@antikraak.nl, in which you tell us who you are, what you do and why you are the ideal candidate. Proof of income is required, so if you already send this, you are all set 🆗

We plan viewings on Thursday, the contract will be signed next Monday. So we are looking for the swift type!

#livingspace #home #rentalhome #zandvoort #zandvoortbeach #room #studio
Diez Gallery maakt zich klaar voor een vliegende start ⚡

Gevestigd in één van de rechtszalen in het voormalige gerechtsgebouw in Amsterdam, zal de galerie - geleid door de ambitieuze Diego Diez - de buurt verrijken met hoogwaardige kunst. We houden je op de hoogte 💫

#kunst #galerie #kunstgalerie #expositie #expositieruimte #exposities #kunstexpo #kunstexpositie #parnassusweg220 #voormaligerechtbank 

***

Diez Gallery is getting ready for lift off 🚀 

Located in a court room of the former court building in Amsterdam, the gallery - led by the ambitious Diego Diez - will bring high quality art to the area. Stay tuned for more info 💥

#art #gallery #galleryart #artgallery #artgalleries #exposition #artexpo #artexposition