Opdrachtgever

Op het moment dat uw vastgoed leeg komt te staan, kunnen er veel problemen ontstaan.

Het pand wordt gevoelig voor veel risico´s en het zal de staat en uitstraling van het pand niet bevorderen. Denk aan vandalisme, inbraak, kraken, ongedierte, verpaupering en onopgemerkte schades. Dit heeft tot gevolg waardevermindering van het pand en verminderde kans op verkoop of verhuur.

Het kraken van panden is verboden, maar wij merken dat er nog veel illegaal gekraakt word en er misbruik word gemaakt van het trage juridische systeem. Ook al wordt een gekraakt pand op termijn ontruimd, de schade is enorm. Vandaar onze leus voorkomen is beter dan genezen!

Wij als Bureau voor Tijdelijke Bewoning B.V. gaan samen met de vastgoedeigenaar of opdrachtgever naar een gepaste oplossing zoeken om het leegstaande vastgoed op zo´n goed mogelijke manier te bewaken. U profiteert daarbij van onze jarenlange ervaring

Bureau voor Tijdelijke Bewoning B.V. beheert uw objecten kosteloos! Dit doen wij door de leegstaande eigendommen tijdelijk aan te bieden als woon of werkruimte. Tevens voorkomen wij dat de beheerders aanspraak kunnen maken op huurrecht.

U kunt rekenen op onze bewoners, welke met veel zorg zijn geselecteerd. Al onze bewoners zijn door ons bureau gescreend en onderworpen aan een sollicitatiegesprek. Er wordt een "bewonerscontract" getekend, waarbij de bewoners bijvoorbeeld altijd moeten meerwerken aan bezichtingen. Een ander bijkomend voordel is dat onverwachtse zaken, w.o. lekkages, schade en of andere calimiteiten direct worden gemeld. Wij nemen dan de juiste maatregelen. Uw eigendom kan binnen twee weken in goede staat worden opgeleverd.

Voor verdere informatie of advies over het bewaken van uw leegstaande vastgoed verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen.

Op dit moment kunt u zich niet meer aanmelden. Inschrijven kan eventueel op een later moment.